Saadet Partisi (SP), 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının katılımlarıyla gerçekleştireceği “Aday Tanıtım Şöleni”ni 2 Şubat 2014 Pazar günü saat 09.30’daAnkara Arena’da gerçekleştirecek.

Aday tanıtım toplantısında, Zonguldak Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları da tanıtılacak.

SP Zonguldak İl Başkanlığı, yaklaşık 1,5 aydır Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile görüşüyordu. Gonca, geçtiğimiz Perşembe günü Dünya Göz Hastanesi’nde gözünden ameliyat oldu ve Zonguldak’a gelerek evinde istirahat ediyor.

Gonca, Pusula’ya yaptığı açıklamada, görüşmelerin sürdüğünü, bugün ya da yarın aday olup olmayacağının netleşeceğini söyledi. Sağlık sorunları nedeniyle sürecin uzadığını belirten Gonca, görüşmelerin ardından gerekli açıklamayı parti yöneticilerinin yapacağını belirtti.

Öte yandan SP’nin Devrek Adayı Ramazan Dernek, Gökçebey Adayı Osman Bayraklı, Kilimli Adayı Kenan Zeren olarak açıklandı. SP Genel Merkezi, Alaplı ve Çaycuma’da telefon yöntemiyle anket çalışması yaparken, Merkez, Ereğli ve Kozlu’da da aday tespit çalışmaları sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi