Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel başkanlığındaki toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Özcan Ulupınar ve diğer başkan yardımcıları da katıldı.

AK Parti 2’nci Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yerel yönetimler ile ilgili olarak yapılan toplantının asıl amacı, durum değerlendirilmesinin yapılması, gelen dilekçelerin değerlendirilmesi üzerinde olmuştur. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde yerel yönetimlerdeki adaylarımızın belirlenme çalışmalarını tamamladık, ancak son karar AK Parti Genel Merkezi’nde ve tabii ki Başbakanımızındır” dedi.

ULUPINAR, AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÜNAL İLE YAPILAN TOPLANTIYA KATILDI

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal başkanlığında yapılan toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar katıldı.

AK Parti 2’nci Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “AK Parti Grup Başkanvekilimiz Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile yapılan toplantı, yasama çalışmalarımızın daha verimli ve daha etkin yürütülebilmesi amacıyla yapılan bir toplantıdır. Çok verimli olduğuna inanıyorum. Böylelikle milletvekilleri arasındaki bilgi akışının daha hızlı ve koordineli olabilmesi amacıyla düzenlenen bir toplantıdır. AK Parti çatısı altında gerçekleştirilen her toplantıda ‘bizler daha etkin ve hızlı olabiliriz?’ diye istişareler yapıyoruz. Bunlar da, bizlerin ne kadar çok çalıştığımızın ve güzel işler başardıklarımızın bir göstergesidir. Toplantıda emeği geçen Grup Başkanvekilimizi başta olmak üzere katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

Editör: Pusula Gazetesi