Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İtfaiye Müdürlüğü personeline çalışmalarında gösterdikleri üstün gayretten dolayı başarı belgesi takdim etti. İtfaiye Müdürlüğü&[#]8217;nde gerçekleştirilen programa; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Başkan Danışmanı Erol Yılmaz, Belediye İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın ve itfaiye personeli katıldı.

İtfaiye personelinin çalışmalarında gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini kutlayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, belediye hizmetlerinin her zaman bir bütün olduğunu, yalnız İtfaiye Müdürlüğü&[#]8217;nün hayati önem taşıyan bir birim olduğunu belirtti. Başkan Akdemir, &[#]8220;Belediye gibi kurumların en önemli birimlerinden biri de İtfaiye Müdürlüğü&[#]8217;dür. İtfaiye Müdürlüğü&[#]8217;nün öneminin her zaman farkındayız. Hiçbir kişinin aklından bile geçirmeyeceği ve yaşanmaması gereken olayları, İtfaiye personelimiz bire bir yaşamaktadır. Bunu da başarı ile yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Hepinizi, çalışmalarınızdaki başarıdan dolayı tebrik ediyorum. İş yaşamında, iş disiplini ve iş ahlakı çok önemlidir. Bu önem işe, başarılı bir şekilde yansır. Belediye hizmetleri bir bütündür ve hepsi de birbirine bağlıdır. Bu anlamda sizlere birer başarı belgesi hazırladık. İnşallah bu başarınız tüm hayatınız boyunca devam eder&[#]8221; diye konuştu.

İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın ise, &[#]8220;Sayın Başkanımıza nazik düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Değerli meslektaşlarım ve beraber görev yaptığım arkadaşlarım; omuz omuza verdik, tatil günü demedik, resmi gün demedik, gece-gündüz demeden çalıştık. Zor şartlar altında görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Başkanımız bütün isteklerimizi imkanlar dahilinde, elinden geldiğince desteğini verdi. Arkadaşlarıma ve belediye yönetimine teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi