Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi seçim çalışmasını Devrek’te pazar esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

Devrek Belediyesi tarafından Tefen Caddesi’nde yapılan çalışma dolayısıyla Karşıyaka Mahallesi’ne taşınan ve her Pazartesi günü Devrek’te stant açan pazarcı esnafını beraberindeki kadınlarla ziyaret eden Songül Malkoç’a, pazarcı esnafı da yakın bir ilgi gösterdi.

Şehir içinden Karşıyaka Mahallesi’ne geçtikten sonra işlerinin bir hayli düştüğünü ve vatandaşların şehirden Karşıyaka’ya gelmekte zorluk yaşadıklarını, trafiğin ise başlı başına bir sıkıntı oluşturduğunu dile getiren pazarcı esnafı, ziyaretlerine gelen CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç’a samimi bir şekilde yaşadıkları sorunu anlatıp çözüm önerilerini anlattılar.

Malkoç’a, pazarcı esnafları kadar pazara alışverişe gelen vatandaşlar da yoğun bir ilgi gösterdi. Vatandaşlar, “Devrek’i artık bir kadın belediye başkanının yönetme zamanı geldi” diyerek kendisine açıktan destek verdiler.

“SÖZ VERİYORUM”

Bir kadın belediye başkan adayı olarak Devrek’i yönetmeye talip olduğunu ifade eden Songül Malkoç, “Eğer Allah nasip eder, sizlerin vereceği oylarla Devrek Belediye Başkanlığı’na seçilirsem, sizlerin sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ben burada siyaset yapmadan sizin sorununuzu yerinde görmek ve çözüm önerilerinizi dinlemek için ziyaretinize geldim. Eğer buradan memnun değilseniz, bunun çaresine bakacağıma söz veriyorum. Siz pazarcılar olarak, çoğunluk ne isterseniz, çözüm olarak onu yapacağım. İster burada kalıp mevcut yerlerinizin üstünü kapatarak ya da şehir içinde size yine uygun bir yer yaralayarak buna çözüm bulacağız. Devrek halkı ne isterse, onu yapacağıma buradan size söz veriyorum” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi