Türkiye Belediyeler Birliği´nin toplantısına katılmak üzere Zonguldak´a gelen Başkan Posbıyık, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref´i de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.


İl ve İlçe belediyeleri olarak bundan sonra her zaman dayanışma içinde olacaklarını ifade eden iki başkan, ortak hedeflerinin gerek merkezi ile gerekse ilçeleri ile Zonguldak´ı bir bütün olarak ele alıp, mevcut sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade ettiler. Ereğli belediyesinin sorunları olduğunu ve bu sorunların giderilmesi noktasında belediye meclisi ile birlikte hızla çalıştıklarını belirterek Posbıyık; "Ereğli´yi eski günlerine geri çevireceğiz" dedi.


Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref´te Zonguldak Belediyesinin ciddi anlamda ekonomik sıkıntıları olduğunu söyleyerek; "Her belediyenin olduğu gibi bizlerinde ciddi sıkıntıları var. Bu sorunların üstesinden gelmek için gayret göstereceğiz. Tasarruf yapacağız. Önemli olan Zonguldak halkının huzurudur. Gerekli tasarrufları ve çalışmaları yaptıktan sonra diğer projelerimize geçeceğiz. Yapmayı düşündüğümüz ciddi ve Zonguldak´ın geleceğine ışık tutan projelerimiz var. Bunun yanında yarım kalan projelerimiz de devam ediyor" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi