Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kahveci aynı zamanda Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu´nun da Başkan Eşref´e tebrik ve başarı dileklerini getirdiklerini ifade ederek; "Belediye Başkanımız İsmail Eşref asılan afişi değiştirerek geldiğini bize hissettirmiştir. Gazipaşa Caddesi´ne asılan "Yüzyılın Lideri Atatürk" pankartı, Atatürkçü, laik, demokrasiye inanmış tüm Zonguldaklıları son derece mutlu etmiştir. Zonguldak´ta görmek istediğimiz pankartlar işte bunlardır. Tek Lider vardır oda Mustafa Kemal Atatürk´tür. Biz kendisine çalışmala-rında başarılar diliyoruz. Biz eğitimciler olarak birlik içerisinde yapacağımız her çalışmada kendisine destek olacağız. Bizim yapacağımız etkinliklerimizde de kendisinden destek bekliyoruz" dedi.


Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren İsmail Eşref ise; "Biz yapılmasını gerekeni yaptık. Sizlerinde ifade ettiği gibi tek lider Mustafa Kemal Atatürk´tür. Zonguldak Belediyesi olarak yapılması gereken neyse onu yapıyoruz. Sizlere de yapacağınız her etkinlikte yanınızda olacağımızın sözünü veriyoruz" dedi.


Aynı zamanda Atatürk Lisesi´nin hazırlamış olduğu geri dönüşüm projesinin desteklenmesi konusunda da Belediye Başkanı İsmail Eşref´ten yardım beklediklerini ifade eden Kahveci´ye, Başkan Eşref´te Belediye olarak böylesi önemli bir projeye mutlaka katkıda bulunacaklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi