KEDAŞ ve BEDAŞ eski Genel Müdürü Kenan Köktürk daha sonra göreve yeni seçilen İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi´yi de ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.


Zonguldak adına ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirten Köktürk; "Biz aynı yörenin çocuklarıyız. Aramızda sadece kuşak farkı var. Şuanda sizin faaliyet gösterdiğiniz bu alan geçmişte benim vazifemle ilgiliydi. Eskiden bu kurum yol, su, elektrikti. Dolayısıyla köye giden hizmetleri biz beraber paylaşıyorduk. Sizlerde bu işin başına işi bilen olarak geldiniz. Sizler ağaçtan düşensiniz.


Yani sıkıntıları yaşayansınız. Siz köydensiniz. Dolayısıyla sizin yaptığınız hizmetler bizzat köylümüzün, kırsalımızı ilgilendiren konulardır. Ben elimden geldiği kadar bir ağabeyiniz, yörenizin çocuğu olarak destek vermeye hazırım.


Sizin bu vazifelerde çok başarılı olacağınıza da inanıyorum. Zonguldak´ta hizmet etmek biraz zordur ama yinede çok zevkli ve kutsaldır. Zonguldak insanı kadirşinastır. Ben hepinize yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.


Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Başkan İsmail Terzi, konuşmasında; "Siz geçmiş yıllarda Zonguldak´ta büyük hizmetlerde bulundunuz. Bu Zonguldak´a çok büyük hizmetler verdiniz. Bizler de inşallah vatandaşımıza görev vermeye çalışacağız. Makamlar gelip geçicidir.


Kalıcı olan arkanıza baktığınızdaki hizmetlerdir. İnşallah bizlerde geçmişte bu görevlerde bulunan büyüklerimizin yaptıklarını örnek alarak güzel hizmetler vereceğiz. Hepimizin amacı iyi hizmettir. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi