KEDAŞ ve BEDAŞ Eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref´i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Zonguldaklı olarak kendisinden gurur duyduklarını belirten Köktürk, "Hizmetlerin kaldığı yerden devamını bekliyoruz. Zonguldaklı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz" dedi.


KEDAŞ ve BEDAŞ Eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Başkan benim sanat okulundan bu yana arkadaşımdır. Benim Genel Müdürlüğüm dönemim de kendisi yine başkandı. Geldiğimde de kendisine ´nerede kalmıştık´ dedim. Kendisi yeniden oradan devam edecek. Bu bir nöbetti ve nöbet teslimi yapıldı. Ben Zonguldak çocuğu olarak hemşerilerime ziyarete geldim. Hizmetlerin kaldığı yerden devamını bekliyoruz. Bizim bundan şüphemizde yoktur. Zonguldaklı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Kendisini tebrik ediyorum."


Ziyaretlerinden dolayı onurlandıklarını dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ise; "Kendisi Zonguldaklılık ruhunu içinde hisseden bir kardeşimizdir. Ben ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür destekler bize moral verir ve bizim daha iyi çalışmamızı sağlar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi