ANTALYA KAMPINDA KEYİFLER YERİNDE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, Antalya kampında oynadığı hazırlık maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla moral buldu.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla devreyi en yakın takipçisine 5 puan fark atarak kapatan Kırmızı-Lacivertlilerde keyifler yerinde. 29 Aralık’tan itibaren Antalya’nın Kemer ilçesinde kampta bulunan Zonguldak ekibi, kampta 9. günü geride bıraktı.

Devre arasında kadrosunu Kozlu Belediyespor’dan Onur Mengi, Rıdvan Okuş ve Salih Topyay ile güçlendiren Kırmızı-Lacivertliler, forvet hattına bir takviye daha yaparak transferi tamamlamak istiyor.

HAZIRLIK MAÇLARINDA ZIMBA GİBİLER

Antalya kampında devre arası çalışmalarını sürdüren Zonguldak ekibi, şuana kadar 2 hazırlık maçı oynadı. Ligde ki başarısını hazırlık maçlarında da sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, Bölgesel Amatör Lig’in yanı sıra Spor Toto 3. Lig ekibini devirdi.

İlk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Kumluca Belediyespor’u 2-1 sonuçla, ikinci hazırlık maçında ise Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluğun en büyük adaylarından Tekirova Belediyespor’u 1-0 yenerek ‘korkun bizden’ mesajı verdiler. Zonguldak ekibi son hazırlık maçını ise yine Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ikinci sırada bulunan Akçaabat Sebatspor ile yaparak kampı tamamlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi