İLK PROVADA ZONGULDAK EKİBİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ilk devresini lider olarak tamamlayan Zonguldak Kömürspor, kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya’da hazırlık maçlarına başladı.

29 Aralık’tan beri Antalya Kemer’de kampta bulunan Kırmızı-Lacivertliler, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kumluca Belediyespor’la yaptığı ilk hazırlık maçını 2-1 kazandı.


LİG MAÇLARINDA ŞANS BULAMAYAN OYUNCULAR YER ALDI

Teknik Direktör Cahit, hazırlık maçının ilk yarısında lig maçlarında çok fazla şans bulamayan oyunculara yer verdi. Kalede Anıl, savunmada Taylan, Salih, Ahmet Bağış, orta sahada Erdal, Metin, Gökhan, Onur Mengi, Ayhan ileri uçta ise Yıldıray ve Arda ilk 11’iyle yer aldı.

ARDA VE YILDIRAY FİLELERİ SARSTI

Hazırlık maçının ilk yarısında etkili oyun sergileyen Zonguldak ekibi golleri de peş peşe buldu. Lig maçlarında çok fazla şans bulamayan Yıldıray İlmaz ve Durmuş Arda, kırmızı-lacivertlilerin gollerini kaydetti.

YENİLER BOY GÖSTERDİ

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferleri Onur Mengi ve Salih Topyay ilk hazırlık maçında boy gösterdi. Kozlu Belediyespor transfer edilen iki oyuncu başarılı performansıyla Teknik heyetten tam not aldı. Onur Mengi ve Salip Topyay hazırlık maçında 90 dakika sahada kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi