KOZLU BELEDİYESPOR’DA MADDİ KRİZ!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’un kadrosunda oyuncu kalmaması nedeniyle ikinci devre hazırlıklarını başlayamadı.

Sezon öncesi iskelet kadrosunu koruyarak grupta favori olarak gösterilen Kozlu Belediyespor’da ekonomik sıkıntı ayyuka çıktı.

Devre olmadan Doğan Takıl, Fatih Arslan, Cem Kasap, Salih Topyay ve kaleci Emin Gürkan’ın ayrılmasıyla başlayan süreçte devrenin olmasıyla birlikte kulüpten oyuncular tek tek ayrılıyor. Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle futbolcuların alacakları ödeyemeyen Yeşil-Beyazlı yönetim, ayrılmak isteyen oyuncuların bonservisini vermek zorunda kaldı.

SAHAYA ÇIKACAK ADAM KALMADI!

Sezonun ikinci yarısı hazırlıklarını dün başlamayı planlayan Kozlu Belediyespor’da oyuncu kalmaması nedeniyle sahaya çıkamadı. Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın sezonun ikinci yarısında Kozlu Belediyesporlu teknik heyete genç kadroyla çıkın talimata verdiği belirtiliyor. Spor camiası Kozlu Belediyespor’un genç kadroyla çıkması halinde, Bölgesel Amatör Lig’de averaj takım olacağı fikrinde birleşiyor.

TARAFTAR BEKTAŞ’A ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Kulübün gelirlerini kesen Kulüp Başkanı ve Belediye Ali Bektaş’a, Yeşil-Beyazlı taraftarlar adeta ateş püskürüyor. Kozlu Belediyespor gibi büyük bir camianın bu duruma düşmesini kabullenmeyen taraftar, Başkan Bektaş’ın sezon başında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi.

Kozlu Belediyesporlu taraftarlar Soysa Medya’da şu görüşlere yer ver

Kozluspor umuz paramparca! Takim dağıldı. 4 futbolcu daha bıraktı artik maçlara genç takımla çıkıyoruz.. Satanlara terk edip gidenlere bedduamız büyük !

Kısaca kozluspor yok bırakın biz oynayalım ne para ne de yatacak yer istemiyoruz bizdeki seref yeter bu memleket sorunudur. Neden başkan devreye girmiyor futbolcuları tutmuyor bu takım ermeni takımı değil Başkan Bey...

Editör: Pusula Gazetesi