Değerli Partilim;

30 Mart 2014 tarihinde Türkiye´de yerel seçimleri yaşayacağız. Bizler de CHP olarak, Zonguldak´ta belediye başkan adayını belirleyeceğiz.

Ben uzun yıllar İl Başkanlığınızı yaptım, 25 yıl aradan sonra da sizlerin desteğiyle Zonguldak´ı CHP Milletvekili olarak TBMM´de temsil ettim. Allah´a şükürler olsun ki, sizlere mahcup olmadan bu süreci tamamladım.

25 Aralık 2013 Çarşamba günü toplanan CHP MYK´sı Zonguldak Belediye Başkan Adayını
belirlemek için “eğilim yoklaması” kararı aldı. Ben de bu kararı öğrenir öğrenmez, 26 Aralık 2013 Perşembe günü, Zonguldak İl Başkanlığı´nı ziyaret ederek, 5 Ocak 2014 tarihinde CHP
üyeleriyle yapılacak olan Zonguldak adayının belirleneceği eğilim yoklamasına gireceğimi,
Zonguldak halkı ve partililerimle paylaştım. Önümüzde bir hafta gibi çok kısa bir süre var. Bu
sürede sizlerin düşüncesi ve desteği Zonguldak adayını belirleyecektir.

CHP Gençlik Kollarında, İl-Merkez İlçe yönetimlerinde görev almış, yıllarca İl Başkanlığınızı yapmış, 25 yıl aradan sonra da sizleri parlamentoda temsil etmiş bir evladınız, bir arkadaşınız ve bir yoldaşınız olarak, tüm siyasi çalışmalarımı, geçmişimi, Zonguldak adına ortaya koyduğum iddiamı sizlerin değerlendirmelerinize sunuyorum.

Sizlerin desteğini alabilmek benim için onurdur. Bu desteğiniz, Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak çalışma gücüme güç katacaktır. Katkınıza tüm samimiyetimle teşekkür ediyor, desteğinizin karşılığında bugün CHP´de olan Zonguldak Belediyesi´nin devamını sağlayacağıma tüm inancımla söz veriyorum.

Harun AKIN

Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı

Editör: Pusula Gazetesi