Rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla zirveye ulaşan Hükümet - Cemaat kavgasının ardından çok uzun yıllardır içinde olduğu Cemaatten koparak ZONİAD Başkanlığından istifa eden işadamı Ömer Gülay, sosyal medya kanalıyla düşüncelerini paylaşmaya devam ediyor.
İşte orjinal haliyle Gülay´ın son mesajları;

"ABİLERİN HER SÖYLEVİNDE BİR HİKMET VARDIR DİYEREK SORGUSUZ SUALSIZ HER ŞEYİ ONAYLAYAN ALDATILMIŞ RUHLAR ABİLERİNİN YOLSUZLUK VE RÜŞVET KONUSUNDAN BAŞKA ŞEY KONUŞMAYACAKSINIZ BIKMADAN USANMADAN BUNU TEKRAR EDECEKSİNİZ NAKARATINI GAZETELER VE TV LERLE BERABER ÇALMAYA DEVAM ETMEKTEDİRLER.AMAÇ HÜKÜMETİN HIRSIZ , BAŞBAKANINDA BAŞ HIRSIZ OLDUĞUNU BİLİNÇLERE KAZIMAK.KENDİLERİNİ MAHKEME YERİNE KOYMUŞLAR. ALLAH IN MAHKEMESİ HEPSİNDEN KUVVETLİDİR"

"HİZMET HAREKATINA HİZMET EDEN BÜGÜN GAZETESİ BAŞLIK ATMIŞ BANKA KURAL DIŞI İŞLER YAPMAZ.HAYIR İŞİ BİLE USULÜNE UYGUN YAPILIR DİYOR.VAKFA BAĞİŞLA MAKBUZ AL DİYOR. AMA BİZİM HİKMETİNDEN SUAL OLMAYAN MÜESSELERİMİZ İSTİSNA. BURS ALIR, HİMMET ALIR,
KURBAN ALIR KAYITLARI ÖTEKİ DÜNYADA"

"Hizmet edenlerin samimiyetinden kimsenin şüphesi olmasın. AMA hizmeti yönetenler sevk ve idare edenlerin samimiyeti sorgulanabilir. Sizce hizmetin birincı görevimiydı yolsuzluk işlerini takip etmek Varsa böyle birşey adliye polis görevlerini yapsın bizde normal haber gibi verelim. FAKAT Hizmetin yayın organları ne yapmaya başladı yolsuzluk oltasını yutarak sanki mal bulmuş deliler gibi Hükümetin en ufak hatasını en önemli suç gibi sunarak kara propogandaya soyundu .yargı darbesine destek yarışına girdı.Bu hükümetle yanyana olduğumuzda bunların suçu yokmuy du yoksa istediklerimizi ya da istediğimiz gibi hareket etmedi diye tu kaka mı ilan etmiş olduk da VATAN ve MİLLET Düşmanlarıyla aynı safta birleştırıldık"
Editör: Pusula Gazetesi