Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Yüksel Kocaman, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar´da bulundu.

KOCAMAN’DAN ZİYARET

Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Yüksel Kocaman ve ablası Nilüfer Salman, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar’ı, AK Parti Genel Merkezi’ndeki ofisinde ağırladı.
Milletvekili Ulupınar, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Yüksel Kocaman ve ablası Nilüfer Salman’ın ziyaretlerine teşekkür ediyorum. Kendileri ile bazı hususlarda görüştük. Bu ziyaretler bizlere moral kaynağı olmaktadır. Kendilerine tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKÇA’DAN ZİYARET

Çatalağzı Belediye Başkan Aday Adayı Vedat Vecdi Akça, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar’ı, AK Parti Genel Merkezi’ndeki ofisinde ziyaret etti.

Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Akça’nın ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vedat Bey, Çatalağzı Belediye Başkanlığı adaylığına talip bir arkadaşımız. Adaylık tanıtım çalışmalarını takip ediyorum. Bütün arkadaşlarımız çalışmalarını yaptı, artık son söz Genel Merkez’de. En kısa sürede adaylarımız kesinleşecektir. Bu bayrağı bir kişi taşıyacaktır. Bizlere düşen görevde, o arkadaşımıza destek olup, AK Parti bayrağını Zonguldak’ın her bir belediyesinde dalgalandırmak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak olacaktır” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi