Eşi de sağlık çalışanı olan Akça, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına seçimler öncesinde projelerini anlattı, destek istedi.

Ziyaret ettiği her yerde vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandıklarını belirten Çatalağzı Belediye Başkan Aday Adayı Vedat Vecdi Akça, projeleri hakkında yaptığı açıklamada, “Göçükaltı ve Ömerağzı arasına teleferik, tüneller içinde raylı sistem ve yaya yolu yapılarak orman ve denizi buluşturacak tüneller, yaşam merkezlerine ise, kent ormanı, gençlik merkezleri kuracağız. Kültür alanları, hayvanat bahçesi ve yürüyen merdiven, iş ve evlere sıcak su, meslek yüksekokulu, otoparklı pazaryeri ve toplu konut alanları, turizm, modern otobüs terminali, muhtarlık merkezleri, yeni iş istihdam alanları gibi projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Fırsat verildiği takdirde “göç veren değil, göç alan bir Çatalağzı” oluşturmak istediklerini belirten Akça, “Bu vizyon ve misyona sahibim, kendimi aile toplum ve devlet içinde iyi yetiştirdim. Sorunların çözümüne hakimim ve kendime güvenim her zaman tamdır. Kısmet olursa hizmet yapmaya hazırım” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi