Dumlupınar İlk Öğretim Okulu Öğrencisi Umut Ergin, bir günlüğüne Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak, büyüyünce belediye başkanı olmayacağını, polis olmayı istediğini söyledi. Başkan Umut Ergin; "Ben belediye başkanı olarak belediye encümen arkadaşlarımızla beş yıl bu makamda görev yapmak için halkımız tarafından seçildik. Çalışmalarımda çocuklarımızın ihtiyaç ve isteklerini ön palana çıkaracağıma söz veriyorum. Zonguldak&[#]8217;ımızın değerlerini koruyacağım. Zonguldak´ta yarım kalan çalışmalara devam etmek istiyorum" dedi.


Belediye Başkanı İsmail Eşref&[#]8217;in, Başkan Ergin´e &[#]8216;Belediyenin borç batağı içinde olduğunu söylüyorsunuz. Bu borçları nasıl ödemeyi düşünüyorsun?&[#]8217; sorusuna minik Başkan; "Biraz düşünüp eski başkanımız ne gibi önlemler alacaksa bende onları yapacağım. Yani tasarruf yapacağım´ şeklinde yanıt verdi.

Başkan Eşref´in belediyenin ekonomik düzenini nasıl buldunuz? Sorusuna ise; "Biraz iyi buldum. Daha da iyi olabilir. Bunun için çok çalışmalıyız´ demesi üzerine eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, ´Keşke iyi olsa´ diyerek kahkaha attı.
Editör: Pusula Gazetesi