Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Halkın Sesi Gazetesi yazarı usta gazeteci Çetin Sezgin geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
Çetin Sezgin’in burada yapılan tetkiklerinde iliklerindeki “Trombosit” üretme eksikliği teşhisi konularak Ankara’da tedavisine devam edilmesinin daha uygun olduğu belirtildi.


Lösemi teşhisi konulan Çetin Sezgin’in tedavisine Ankara Medicana Hastanesinde Prof. Dr. Muhit Özcan ve Doç. Dr. Ayla Ötmen gözetiminde tedavisine başlandı. Daha önce aynı hastalıktan tedavi gören 22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Lösemi Lenfoma Miyelom Hastaları ve Araştırma Eğitim Birliği Derneği 2. Başkanı Harun Akın da Sezgin’in tedavisi ile yakından ilgileniyor. Sezgin’in A RH pozitif kana ihtiyaç duyduğu ifade edildi.

Morali oldukça yerinde olan ve tüm dostlarına selam söyleyen Çetin Sezgin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.



NOT: A RH + kan grubuna ait olanlardan trombosit vermek isteyenler 0533 453 42 18 nolu numaradan Çetin Sezgin´e veya ailesine ulaşabilirler...

Editör: Pusula Gazetesi