Ticaret ve Sanayi Odası Lokali&[#]8217;nde düzenlenen eğlenceye kimsesiz çocuklar başta olmak üzere Zonguldak Valisi Erdal Ata&[#]8217;nın eşi Nazan Ata, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir&[#]8217;in eşi Şengül Demir, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay ve yönetimi, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez katıldı. Kimsesiz çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Zonguldak Valisi Erdal Ata&[#]8217;nın eşi Nazan Ata, &[#]8220;Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı&[#]8217;nı en içten dileklerimle kutluyorum. Böyle bir etkinlik düzenledikleri içinde İl Kadın Girişimciler Kurulu&[#]8217;na teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk kez bir etkinlik düzenlediklerini belirten İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay ise &[#]8220;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yaptığımız ilk etkinliğimiz. Kimsesiz çocuklarımızla birlikte olmak istedik. Valimizin eşi Nazan Ata&[#]8217;da bizi yalnız bırakmadı, destek verdi. Çok mutluyuz, çocuklarımız keyifle eğlendiler.
Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ve eşi Şengül Demir&[#]8217;e de çok teşekkür ediyoruz. Böyle etkinliklerde hep yanımızda oluyorlar&[#]8221; dedi.
İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yapılan etkinliğin herkese örnek olması gerektiğini belirten Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez de &[#]8220;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Çocuk Yuvası&[#]8217;nda kalan çocuklarımıza bir şenlik düzenlediler. Her çocuk böyle bir günde sevilmek ister. Annesi, babası olan çocuklar böyle günlerde gidip eğlenirler, çocukluğunu yaşarlar. Bizim kuruluşlarımızda kalan enesiz, babasız çocuklara da Kadın Girişimciler Kurulu böyle güzel bir günde annelik görevini yaparak onları yalnız bırakmadılar. Ben bu güzel örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmadılar. Çocuklarımızın yalnızlığını paylaşıyorlar. Bu güzel davranışları diğer kuruluşlara da inanıyorum ki örnek olur. Bizim çocuklarımızın sevgiye ihtiyacı var, bu sevgi yoksunluğunu hep birlikte kurum yöneticileri, kuruluş elemanları ve sivil toplum örgütleriyle paylaşıyoruz. Bu güzel davranışlarından dolayı ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, Zonguldak Valisi Erdal Ata&[#]8217;nın eşi Nazan Ata ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay&[#]8217;a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Daha sonra kimsesiz 50 çocuğa çeşitli hediyeler verildi. Ardından yapılan ikramlarından ardından çocuklar kolbastı ve palyaço eşliğinde doyasıya eğlendi.
Editör: Pusula Gazetesi