Türkiye Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı ve CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, &[#]8220;Temiz İnsan Temiz Toplum&[#]8221; sloganı ile üniversite öğrencileriyle gönüllü olarak bedensel engelli Yaşar Yılmaz&[#]8217;ın ev temizliğini yaptı.

Malkoç, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ikinci sınıfında okuyan öğrencilerinin sosyal sorumluluk dersi kapsamında yapacak oldukları faaliyeti onlarla birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Malkoç, ev hanımı Yaşar Yılmaz ile yakından ilgilenip sorun ve sıkıntılarını dinleyip elinden gelen yardımları da kendisine yapacağını söyledi.

&[#]8220;Temiz İnsan, Temiz Toplum&[#]8221; sloganı ile Devrek&[#]8217;te yola çıktıklarını ifade eden CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, &[#]8220;Üniversitemizde okuyan gönüllü hayırsever kızlarımızla beraber engelli bir ev hanımızın ev temizliğini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden insan odaklı olarak bugüne kadar çalıştık. Bundan sonrada yine aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnsana saygı, insanlığa hizmet etmek her zaman öncelikli hedefimiz olmuştur. Hiçbir zaman konumumuz ve mevkiimiz ne olursa olsun insanlarımıza karşı yüreğimizdeki sevgi ve saygıyı bitirmeyeceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi