ZONGULDAK´ta, 1 ay önce kaybolan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden işçisi 39 yaşındaki Özcan Öztürk, elektrik trafo binasında ölü bulundu. Çevresine 190 bin lira borcu olan Öztürk´ün, kablo çalmak isterken akıma kapılarak öldüğü belirlendi.

2 çocuğu bulunan ilk eşinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapan ve 1 çocuğu daha olan maden işçisi Özcan Öztürk, geçen 6 Kasım´da eşi Şenay Öztürk´e, "İşe gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Akşam eve dönmeyen eşini merak eden Şenay Öztürk, polis ve jandarmaya başvurdu. Polis ve jandarmanın yaptığı araştırmalarda Özcan Öztürk´ün izine rastlanmadı. Şenay Öztürk de eşini bulabilmek için ´Müge Anlı ile Tatlı Sert´ programına başvurdu.

Bankalara ve çevresine 190 bin lira borcu olduğu belirtilen Özcan Öztürk, dün akşam saatlerinde Gökçebey İlçesi´ne bağlı Çukur Köyü yakınındaki trafo binasında, elektrik şirketi görevlileri tarafından ölü bulundu. Borçlarını ödeyebilmek için TTK maden ocağındaki mesaisinin dışında ek işlerde çalışan Özcan Öztürk´ün, elektrik kablosu çalmak isterken akıma kapılarak öldüğü belirlendi.

Özcan Öztürk´ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gökçebey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öztürk´ün ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Pusula Gazetesi