Yeniceliler Derneği ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 7-19 yaş arası çocukların ve ailelerin sorunları konusunda aileleri bilinçlendirmek için Yeniceliler Derneği&[#]8217;nde ailelere kurs verildi. 2 ay süren kursta, kursa katılanlara katılım belgeleri verildi. Yeniceliler Derneği Başkanı Naim Emdi, &[#]8220;Yeniceliler Derneği ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile 2 ay önce başlatılan 7-19 yaş aile eğitim programı bugün sona ermiştir. Eğitim sonu kursiyerlere katılım belgesi veriyoruz. Sivil toplum örgütleri ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü&[#]8217;nün birlikte yapmış olduğu bu çalışma ile katılımcı kursiyerlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez ve eğitimci Emine Ermiş&[#]8217;e ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmaların diğer sivil toplum örgütlerine de örnek oluyor ve bu vesile ile dernek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Verilen eğitimde 7-19 yaş arası çocukların yetiştirilmesi, iyi bir birey olarak yetişmesi ve vatanımıza milletimize iyi bir evlat olması için bu kurs verildi. Bu kurs Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü&[#]8217;nde görev yapan eğitimci Emine Ermiş tarafından verildi. Bu kurs 2 ay sürdü ve bu kurs 15 aileye verildi&[#]8221; dedi.


Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez ise &[#]8220;Son yıllarda Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet faaliyetlerini arttırdı. Toplumu eğitici projeler uygulamaya başladı.


Aileye ve topluma yönelik çalışmaların içerisine girdik. Personelimizle birlikte ailelerin aksayan yönlerini tespit ederek çalışmalarımızı o yönde sürdüreceğiz. Yeniceliler Derneği&[#]8217;ne bu faaliyete katıldığı için teşekkür ediyorum. Dernek binasında 8 haftalık 7-19 yaş arası çocukların ve ailelerin sorunları konusunda aileleri bilinçlendirmeyi amaçladık.


Bu tür faaliyetlerde sivil toplum kuruluşlarının bizimle iç içe olmasını istiyorum&[#]8221; dedi.

Daha sonra kursa katılan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. Ayrıca Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez tarafından Yeniceliler Derneği Başkanı&[#]8217;na teşekkür belgesi ve Yeniceliler Derneği Başkanı ise Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez&[#]8217;e, üzerinde Yenice&[#]8217;nin fotoğrafı olan saat hediye etti.
Editör: Pusula Gazetesi