CHP’DE AKIL OYUNLARI

Siz oyun mu oynuyorsunuz? Anket dediniz mevcut anketler belliyken yaptınız; beceremediniz. Ön kesmek için ön seçim dediniz gene olmadı. Ön seçim bitti sanki önseçimi Songül Malkoç bürosunda yaptırmış gibi hala bir açıklama yok. Ne yaptıracaksınız bu saatten sonra çöp mü çektireceksiniz?

Kaybedenin ağzında Adnan Keskin. Neymiş o halledecekmiş. O zaman niye bu işlere girdiniz. En baştan halletseydi; belirleseydi.

Önseçim Songül Malkoç’un önünü kesmek için yapıldı. Ama bu işin içinden de çıktı. Artık egolarınızı bırakın, belediye başkanlığını düşünmeye başlayın. Tabi umurunuzdaysa…

ZONGULDAK’I NASIL BELİRLEYECEKSİNİZ

İki oyun var. Zonguldak Merkezde hedef Harun Akın’ın ve Kenan Köktürk’ün önünü kesmek; amaç sessiz hedefsiz Muharrem Akdemir’i aday yapmak. Niyet Sayın Ali İhsan Köktürk ve Halil Furat’ın önü kesilmesin. Ama Zonguldak’ın geleceği kimsenin umurunda değil. Hadi ön seçim yapın Devrek’te ki gibi üç aday olsun hatta sekiz bakın sonuca ama artık manipülasyonu bırakın. Sonuca da saygı duyun ve uygulayın.

DEVREK ÖNCEÇİM ANALİZİ

Devrek’te ön seçim oldu kazananı kaybedeni belli. Herkes bir yorum yapıyor bizde yapacağız. Üçüncüden başlayalım. Devrek İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Ali ihsan Köktürk bu seçimin üçüncüsü oldu. Tabi ki il örgütünü de unutmamak lazım. Halkın desteğini alamayan zaten çıkamazdı bu seçimden.

Özcan Ulupınar’ın sağ kolu ve kardeş bildiği Çetin Bozkurt ikinci oldu bu seçimde. Yanında Şeref Aydınlı’yı yola çıkartıp satanlar; eski ilçe başkanı Halil Kodaman olduğu halde. Bütün belediye yaptırımları ve gücü yanındaydı üstelik. Ama olmadı, bu yaptırıma günlerdir süren iddialı konuşmalarına rağmen ikinci oldu. Hala başka aşk peşindeler.

Eski ilçe başkanı Murat Altunok ve doğal olarak Ağabeyi Nadir Saraç’ın desteğiyle Songül Malkoç galip çıktı bu oyundan. Hem de her türlü oyuna rağmen. Ön seçimden çıkan Malkoç seçimi alacağım diyor diğerleri Malkoç aday olmasın diyor.

Hedefiniz belli yolunuz belli. Yolunuz yolumuz değil.

DEVREK’TE ÖNSEÇİM DEDİKODULARI

Çok para dönmüş Songül Malkoç parayla seçim kazanmış.

1-Bunu kanıtlamak lazım bizde bildiklerimizi konuşmayalım. İş belgeye dökülürse bizde de var.

2-CHP üyelerinin hiç biri satılık değildir. İtham ettiğiniz her kişinin ayağına oy için gittiniz. Yeni tanıyorsunuz ama CHP üyeleri onurlu vatansever insanlardır.

Editör: Pusula Gazetesi