Marmara´nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa), Güneydoğu Anadolu ile Zonguldak, Düzce, Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Hatay, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı etkili olacak. Sıcaklık, Türkiye genelinde azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara´nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa), Güneydoğu Anadolu ile Zonguldak, Düzce, Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Hatay, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Marmara´nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa), Güneydoğu Anadolu ile Zonguldak, Düzce, Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Hatay, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli kar yağışlı olacak. Yağışlar, sabah saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Sinop çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde etkisini gösterecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi