Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, muhtarlar ve Dışişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Müfettişi Akif Ayhan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ı Türkiye Büyük Millet Meclisi&[#]8217;ndeki (TBMM) ofisinde ziyaret ettiler.

ALİM&[#]8217;DEN ZİYARET

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ı TBMM&[#]8217;de ziyaret etti.

Milletvekili Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmada, &[#]8220;Sayın Başkanımızın ziyareti beni oldukça memnun etti. Kendilerine teşekkür ederim. Çatalağzı Belediyesi&[#]8217;nin yaptığı çalışmalar ve 30 Mart&[#]8217;ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde aday adaylıkları konusunda bir görüşmelerimiz olmuştur. Çatalağzı Belediyesi için 7 arkadaşımız aday adaylığı konusunda başvuru yapmıştı. Ancak Genel Merkezimizin temayül yoklaması için bu aday adayları sayılar 5&[#]8217;e düşürüldü. Burada önemli olan Genel Merkezimizin kararıdır. Belediye başkan adayları açıklanmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde bütün belediye başkan adaylarımız açıklanacaktır. Bu konu hassasiyetle yürütülmektedir. Bütün adaylarımıza şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı ve şimdiden sonraki çalışmaları için başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, &[#]8220;Sayın Vekilimizi makamında ziyaret ederek, görevimizi layıkıyla yapmak için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerinde AK belediyecilik anlamında Çatalağzı&[#]8217;nda hizmet vermeyi ümit ediyorum. Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.

MUHTARLARDAN ZİYARET

Gökçebey ilçesine bağlı Hacımusa beldesinin Cebeciler Mahallesi Muhtarı Ahmet Tuzcuoğlu, Herkime Mahallesi Muhtarı Yusuf Saraç, eski muhtarlardan Hüseyin Saraçbaşı ve Hüseyin Özsaraç, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ı TBMM&[#]8217;deki makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmada, &[#]8220;Gökçebey&[#]8217;den gelen muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri ile Hacımusa beldesi başta olmak üzere Gökçebey&[#]8217;in sorunları hakkında bilgi aldım. Önümüzdeki yerel seçimlerde Gökçebey&[#]8217;de kararlarının AK Parti olarak karar vereceğine inanıyorum. Burada bildiğiniz gibi sıkıntılarımız var. Sayın muhtarlarımızda bunlar hakkında bizlere bilgiler aktardılar&[#]8221; dedi.

Muhtarlar adına konuşan Cebeciler Mahallesi Muhtarı Ahmet Tuzcuoğlu, &[#]8220;Sayın Vekilimize öncelikle olarak bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kendilerine Hacımusa beldesi sınırlarındaki sıkıntılarımız başta olmak üzere birçok konuda taleplerimizi ilettik. Kendileri de bu konular hakkında yakinen ilgileneceklerini bizlere söylediler. İnşallah sorunlarımız en kısa sürede çözüme kavuşur. Kendilerine şimdiye kadar ki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim&[#]8221; dedi.

AYAN&[#]8217;DAN ZİYARET

Dışişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Müfettişi Akif Ayhan, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar ile Burdur Milletvekili Bayram Özçelik&[#]8217;e TBMM&[#]8217;de nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmada, &[#]8220;Dışişleri Teftiş Kurulu Müfettişlerinden Sayın Akif Ayhan&[#]8217;ın ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu oldum. Kendileri ile Litvanya ziyaretimiz sırasında tanıştık. Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik ile birlikte kendisini makamında ziyaret etmek istiyorduk. Ancak Sayın Ayhan bizlere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek bizleri çok mutlu ettiler. Kendisi aynı zamanda Büyükelçilikte yapmış bir büyüğümüzdür. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Dışişleri Teftiş Kurulu Müfettişi Akif Ayhan ise, &[#]8220;Sayın Ulupınar&[#]8217;ın açıklamalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok dinamik, başarılı ve genç bir milletvekilimizdir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi