Zonguldak´ın Ereğli İlçesi´nde merdivenden düşerek yaralanan komşusunu, hafif ticari aracıyla hastaneye götürürken alkollü olduğu ihbarı üzerine durdurulan sürücü Zeki K., yapılan kontrolde 137 promil alkollü çıktı. Zeki K.´nın ehliyetine 2 yıl el koyan ve 877 lira para cezasına uygulayan polis, yaralı kadını ekip aracıyla hastaneye götürdü.

Zeki K., evde düşerek belini inciten komşusu 21 yaşındaki Cemile İ.´yi, çevredeki vatandaşların yardımıyla kendisine ait 67 TS 940 plakalı hafif ticari aracına bindirdi. Bu sırada bir vatandaşın Zeki K.´nın alkollü olduğunu anlaması üzerine 155´i arayarak ihbarda bulundu. Devrek yolu Caddesi´ndeki karayolunda trafik polisleri tarafından durdurulan Zeki K.´nın yapılan kontrolünde 137 promil alkollü olduğu belirlendi. Daha önce de alkollü araç kullanmaktan hakkında işlem yapıldığı öğrenilen Zeki K.´nın ehliyetine ikinci kez 2 yıl süreyle el konulurken 877 lira da para cezası kesildi.

Zeki K., polislere otomobilde bulunan 21 yaşındaki Cemile İ.´nin merdivenden düştüğünü ve hastaneye götürmesi gerektiğini söyledi. Polis, Cemile İ.´nin hastaneye götürülmesi için ambulans istedi. Ambulansın geç kalması üzerine Cemile İ. annesi Arzu İ. ile birlikte ekip aracıyla Ereğli Devlet Hastanesi´ne götürüldü. Hastanede tedavisi tamamlanan genç kız ekip aracıyla polisler tarafından evine bırakıldı.

Editör: Pusula Gazetesi