Ziyaretçiler, okullara bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Posbıyık&[#]8217;a teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler.

&[#]8220;OKUL AİLE BİRLİKLERİNİ ÖNEMSİYORUM&[#]8221;

Okul Aile Birlikleri yetkilileri, ziyarette okullarındaki eksiklikleri dile getirirken, Başkan Posbıyık, &[#]8220;Belediye Başkanlığı öncesinde Okul Aile Birliklerinde, anaokulu yönetimlerinde yer aldım. Okullarımızın durumunu çok iyi biliyorum. Sizler çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Ereğli&[#]8217;ye, okulumuza hizmet ediyorsunuz. İşinizin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Okullarımızın durumunu çok iyi biliyorum. Her gün Okul Aile Birliği yöneticileri, okul müdürleri bana geliyor. Biz de ekibimizle birlikte elimizden geldiği kadar okullarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Sizleri böyle güzel hizmetlerin yapıldığı bir konuya katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Başkan Posbıyık, daha sonra Cem Kültür Sanat Derneği&[#]8217;ni kabul etti. Dernek yöneticileri Başkan Posbıyık&[#]8217;a derneğe verdiği katkılardan dolayı çiçek takdim ederken, Başkan Posbıyık bu tür etkinlikleri çok önemsediğini ve her zaman katkı vermeye hazır olduğunu ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi