İZMİT’İ GÖZÜNE KESTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak Kömürspor, 9. hafta mücadelesinde Pazar günü İzmit Belediyespor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Kozlu Belediyespor’u devirerek liderliğe yükselen Kırmızı-Lacivertliler, seriyi sürdürerek zirveye kaptırmak istemiyor. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde hafta başından beri çalışmalarını yüksek tempoda sürdüren Zonguldak ekibi, maç saatini beklemeye başladı.

HÜSEYİN YILMAZ VE METİN KURT KADRODA

Zonguldak Kömürspor, Pazar günkü mücadeleye tam kadro çıkacak. Gebzespor maçında kırmızı kart görerek 3 maç ceza alan Hüseyin Yılmaz ve Çatalcaspor maçında gördüğü kırmızıyla 1 maç ceza alan Metin Kurt, İzmit Belediyespor maçında sahada olacak. Bu iki oyuncunun cezalarının tamamlanmasıyla birlikte Terzi’nin elinde özellikle orta sahada bol alternatifli kadro bulunuyor.

AFYON BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETECEK

24 Kasım Pazar günü 13:30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek hakemler açıklandı. Afyon Bölgesi’nden Ayhan Sekendiz’in düdük çalacağı karşılaşmada yine aynı bölgeden Süleyman Gücek ve Yağız Kababıyık yardımcığını yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Afyon Bölgesi’nden Ömer Fırat yapacak.

İZMİT BELEDİYESPOR MAÇI BİLETLİ!

Zonguldak Kömürspor Yönetimin almış olduğu kararla birlikte İzmit Belediyespor’la oynanacak olan karşılaşma protokol tribünü için 20 TL, açık tribün için 5 TL olarak açıklandı.

24 KASIM PAZAR

13:30 Kartepe Suadiye Spor - Yenişehir Belediyespor

13:30 Zonguldak Kömürspor - İzmit Belediyespor

13:30 Kestel Belediyespor - Kozlu Belediyespor

13:30 Gebzespor - Çatalca Spor

13:30 İnegöl Gençler Gücü Spor - Kilimli Belediyespor

13:30 Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor - Sultangazi Spor

14:00 Büyükçekmece Belediye Spor - Çayırova Spor

Editör: Pusula Gazetesi