Dün parti binası önünde Devrek’te CHP Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt “Benim başka partilerden aday olacağımı söyleyenler ya beni tanımıyorlar yada CHP’yi” diyerek meydan okudu.

Fakat teknoloji sağ olsun yazıyorsun Google’da ismini, seceren dökülüyor ortaya.

Çıkan haberlerden biri, Çetin Bozkurt’a yakınlığıyla biline gazete olmak üzere Devrek’in iki yerel gazetesinin 15 gün önce Bozkurt’un Belediye Başkan Yardımcılığından istifa edip AKP’den aday adayı olacağı haberi çıkıyor karşınıza. Kaldı ki Devrek MHP ilçe başkanın açıklamaları da ortada. Sen AKP’ye git kabul görme MHP ile dirsek teması kur, son kapı ise CHP.

Partideki açıklamaları ise başka bir trajedi: Düne kadar kankası olduğu milletvekilini eleştirmiş Devrek Başkan Yardımcılığı yaptığını unutarak. Devrek’i sahipsiz ilan etmiş.

Son dakikada Truva atı gibi aday adayı yapılan Bozkurt’un arkasındakileri isimleri kamuoyu merak ediyor. Bu isimleri CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk bilir ama Mehmet Haberal çok fazla bilmez. Anlatmakta birilerine düşer.

İŞTE DEVREK POSTASI´NDA ÇIKAN HABER...


Çetin Bozkurt’ta İstifa Ediyor

Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt AK Parti’den aday adaylığı için bugün görevinden istifa ediyor

Devrek Belediyesi Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt AK Partiden Belediye Başkanı aday adayı olmak için bugün görevinden istifa edecek.

Dönemin Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve halen bu görevine devam eden Çetin Bozkurt bugün aday adaylığını açıklayarak görevinden istifa edecek.

Kamuoyunda bir süredir aday adayı olup olmayacağı merakla beklenen Çetin Bozkurt’un açıklamayı bugün yapacağı ve aday adaylığını netleştireceği belirtildi.(Haber Merkezi)


Editör: Pusula Gazetesi