CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, gazeteci Harun Ersoy&[#]8217;un en yakın zamanda eski sağlığına kavuşması temennisinde bulunarak, &[#]8220;Harun Bey&[#]8217;in yazılarını sürekli takip ediyor, heyecanla bekliyorduk. Şimdi ise, biran önce eski sağlığına kavuşmasını heyecanla bekliyoruz. Kendisini en yakın zamanda aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız&[#]8221; dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de, Ersoy&[#]8217;u önceki günlerdeki ziyaretine göre daha iyi bulduğunu ifade ederek, &[#]8220;Harun Bey, mesleğini uzun yıllardan beri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Benim gençlik arkadaşım olmakla birlikte, kendisini gayet iyi buldum. İnşallah onurlu kalemi ile tekrar mesleğine sağlıklı bir şekilde geri döner ve en kısa zamanda hem basın camiasına, hem de bizlerin arasına katılır. Kendisine acil şifalar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Harun Ersoy ise, &[#]8220;Kısa sürede kalkıp, bundan sonra mesleğime devam etmeyi çok arzu ediyorum. İnşallah sizlerle en kısa zamanda bir araya geliriz. Bize yatmak değil, yazmak yakışır diyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi