Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz 3 kişi, İnağzı Mahallesi Turhan Tunay Sokak üzerinde aracıyla evinin garajından çıkan L.Ü´yü darp ederek, 12 bin YTL´nin bulunduğu çantasını gasp etti. Gasp olayına karışanlardan birinin G.P. olduğunu tespit eden polis ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda G.P.´yi yakalayarak gözaltına aldı. G.P.´nin yanında bulunan 2 şahsında ticari taksiyle kaçtığını tespit eden polisler, G.P.´nin üzerinde yaptığı aramada 1 adet çakı bıçağı ele geçirdi. G.P,
yapılan sorgusunda yanındaki şahısların E.U ve H.S isimli şahısların olduğu beyanını verdi. Polisler, E.U ve H.S´yi gözaltına alırken, evlerinde yaptığı aramada çantaya ulaşamadı. Evde 30 gram esrar maddesi ele geçiren polisler, E.U. ve H.S.´nin ifadesinde G.P. isimli şahısla aralarında husumet bulunduğu ve bu nedenle kendi isimlerinin verildiğini öğrendi.
Tekrar G.P.´yi sorgulayan polis ekipleri, olaya karışan diğer 2 kişinin ise C.M. ve M. isimli şahıslar olduğunu belirledi. Polis tarafından C.M. ile M. isimli şahısların aranmasına devam ediliyor.
Editör: Pusula Gazetesi