Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve İl Genel ile Belediye Meclis Üyeleri, Vali Erdal Ata´yı makamında ziyaret ettiler.


Seçimi kazanan ve kendisini ziyaret eden bütün başkanlara başarılar dileyen Vali Ata; "İlimizin coğrafi yapısı hizmet bakımından çok zor şartlarda. Yol, cadde ve altyapı yapmak kolay değil. Bu nedenle hepimizin işi çok zor Allah yardımcımız olsun. 29 Mart´ta zorlu mücadeleye girip halkın takdirini kazananlar, seçildikten sonra herkesin başkanı olarak kazanmıştır. Bu anlayış içerisinde görev yapacağınıza inanıyorum ve başarılar diliyorum" dedi.


Tecrübe ve deneyimlerini 5 yıllık görev sürecinde de kullanacağını belirten Eşref; "Kurumlarla koordinasyon çok önemli bizim için çeşitli meslek guruplarının seçilmesini sağlayarak ve 20 kişi olarak belediye meclisine girdik. Ak Parti gurubundan da 11 arkadaşımızla birlikte 31 meclis üyemiz var.


Her şeye hakimiz sorun yok, belediye hizmetlerinde aksama yok. Ekonomik sorunları aşmamız gerekiyor. Bu bizim öncelikle geçimi sağlayacak hususumuz ve hizmette de tahsilâtı artırırsak ve tasarrufu iyi sağlarsak başaracağımızı umuyorum. Daha önce 8 yıl belediye başkanlığı yaptığım ve beş yıllık görev süremde de tecrübe ve deneyimlerimi Zonguldak için kullanacağım" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi