Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Aydınlı, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinledi. Temiz, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla halkla birlikte belediye personelini ve işçilerini de kucaklayacaklarını belirtti.

Aydınlı, &[#]8220;İlçemizin en vefakar kesimi, bu halka hizmet eden belediye personelimizi, işçilerimizi kucaklayacağız. Çünkü onlar bu halkın sağlığından tutun da temizliğine kadar gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bizim iktidarımızda hiçbir işçimiz, personelimiz horlanmayacak, şeffaflık ve dürüstlük ilkesi doğrultusunda hepsini bağrımıza basarak kucaklayacağız&[#]8221; dedi.

&[#]8220;EMEKLİNİN, KÖYLÜNÜN SIKINTISI VAR&[#]8221;

CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Aydınlı, Devrek&[#]8217;te, emeklilerin, köylünün, işsizin sıkıntıları, olduğuna işaret ederek, &[#]8220;Toplumun dinamiği, &[#]8216;orta direk&[#]8217; dediğimiz kesimi oluşturan esnafımız ise, siftah yapmadan dükkanlarını kapatır hale geldi ve bu kısır döngü gün geçtikçe artmaya başladı. Hepsi sıkıntılı. Hepsi gelecek kaygısı taşıyor. Dükkanında müşteri bekleyen esnaf, her geçen gün biraz daha karamsar ve yılgın hale geldi. Borcunun altından nasıl kalkacağını, yeni başlayan öğretim yılında çocuğunun eğitimine nereden para bulacağını düşünür hale gelmiştir. Evinde huzuru kalmamış insanımız var. Halkımızı, bütün bu olumsuzlukların altından kaldırmaya talibiz&[#]8221; diye konuştu.

&[#]8220;PAZARCI ESNAFINA, TAVUK ÇİFTLİKLERİ SAHİPLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ&[#]8221;

Devrek&[#]8217;te pazarcı esnafının son birkaç aydır pazaryeri konusunda rahatsız olduğunu, belirten Aydınlı, &[#]8220;Biz pazarcı esnafımıza da tavuk üreticilerine de sahip çıkacağız&[#]8221; diyerek, şunları söyledi:

&[#]8220;Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılardan Devrek&[#]8217;imiz de nasibini alıyor. Bizim başkanlığımızda, esnafımıza, kapatılan tavuk üreticilerimize, köylü üreticilerimize sahip çıkılacak ve onların sorunlarına çözüm bulunacaktır. Devrek&[#]8217;te 27 tane tavuk çiftliğini kapattılar, bu kapatmayla binin üzerinde insanımız mağdur edildi. Yanlış hesaplar böyle bir olumsuzluğu getirdi. Biz, mağdur edilen pazarcı, tavuk üreticilerimizin yanında olacağız. Onlara sahip çıkmayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz.&[#]8221;

&[#]8220;GÖREVE HAZIRIZ&[#]8221;

Aydınlı, esnafla olan bağını hiçbir zaman koparmadığını ve esnafın yapacakları öneri ve çalışmaları önemsediklerini, esnafın kendilerine destek vermelerinin önemli olacağını dile getirdi. Aydınlı, &[#]8220;Esnaf kardeşlerimizin sıkıntı ve sorunlarını çok iyi biliyoruz ve esnafın sorunlarına çözüm üretebilmek adına, Devrek&[#]8217;teki tüm halkımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çözecek, ihtiyacını karşılayabilecek projelerimizle, bilgi, birikimimizle ve enerjimizle belediye başkanlığına talip oldum. Amacımız Devrek&[#]8217;te israfçı değil-hoşgörülü ve insaflı, halkıyla, esnafıyla kavgalı değil, barışçı, şeffaf belediyecilik anlayışımızla halkımıza hizmet etmek&[#]8221; diye konuştu.

&[#]8220;TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ&[#]8221;

Belediyenin tüm olanaklarını sadece Devrek halkına hizmet için kullanacaklarına vurgu yapan Aydınlı, &[#]8220;Çalışmalarımıza başladığımız ilk günden beri esnafımıza, öğrencimize, gencimize, işçimize, memurumuza, yaşlımıza, emeklimize, kadınlarımıza, STK´lara inanarak ve onların mutluluğunu sağlamak için hareket ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde tüm halkımızı kucaklayacağız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi