Heyet; Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Bölge Müdürlüğü’ne yeni atanan İşletme Şefleriyle akşam yemeğinde buluştu ve ardından bir toplantı düzenledi.

Sohbet havasında geçen toplantıda, ORKÖY Dairesi’nin çalışma prensiplerini ve beklentilerini anlatan Daire Başkanı Köstereli, memuriyete yeni atanmış İşletme Şeflerine de hitap ederek, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde meslek hayatlarına başlamalarının iyi değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu, burada ormancılığı her anlamıyla yaşayabileceklerini söyledi. Meslek ve hayat tecrübelerine dayanarak örnekler veren Köstereli, genç mühendislere zorluklar karşısında yılmadan çalışmaları ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini, çünkü onlara destek olmaya hazır birçok insanın var olduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Musa Çelebi ise; gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, ORKÖY çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelebi, “Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü olarak başarılı çalışmalarımızı çeşitlendirerek devam ettireceğiz” dedi.

Bölge Müdürü Musa Çelebi ile Bölge Müdürlüğü makamında bir süre sohbet eden Daire Başkanı Köstereli, İşletme Müdür Yardımcıları, bazı İşletme Şefleri ve İşletme Müdürlüklerinde çalışan ORKÖY görevlileri ve Kooperatif Birlik Başkanlarının katıldığı bir toplantı yaptı.

2013 yılı çalışmalarının ve 2014 yılında gerçekleştirilmesi öngörülen projelerin değerlendirildiği toplantıda, ORKÖY Bilgi Sistemi (ORKBİS) hakkında da bilgi verildi. Daire Başkanı Köstereli; dağıtımı yapılan tüm kredilerin geri ödeme planlarının bu sisteme girilmesi çalışmalarının tüm Bölge Müdürlüklerince devam ettirildiğini, Zonguldak Bölge Müdürlüğü’nün de yoğun emek gerektiren bu işlemi kısa sürede tamamlayarak, takdiri hak ettiğini söyledi.

ORKÖY görevlilerine söz vererek, yaşadıkları sıkıntılar dile getirmelerini isteyen Köstereli, ORKÖY Yönetmeliği’nde yapılan değişikliklerin hem orman köylüsüne, hem de ORKÖY çalışanlarına faydalar ve kolaylıklar getireceğinin altını çizdi.

Bölge Müdürü Musa Çelebi ise; gerçekleştirdikleri bu ziyaretin çok faydalı olduğunu ifade ederek, bundan sonra da kendilerini Zonguldak’ta görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi