Eğitimci Ahmet Uçar&[#]8217;ın, Gülüç Belediye Başkanlığı&[#]8217;na yaptığı aday adaylığı müracaatının ardından, Gülüç Belde Başkanlığı&[#]8217;nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına; AK Parti İl Başkan Vekili Ali Kemal Karaca, AK Parti&[#]8217;den Gülüç Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuran İsmail Yılmaz, Baki Çakır ve Cemil Kibar ile çok sayıda partili katıldı.

Gülüç&[#]8217;te sevgiyle gönülleri kazanmak için aday olduğunu söyleyen Ahmet Uçar, &[#]8220;Ben kavga için gelmedim. Benim işim sevgi. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim. Yunus Emre&[#]8217;mizin de belirttiği gibi bizim mesleğimiz sevgi, işimiz de Gülüç&[#]8217;ün, Gülüçlünün gönlünü kazanmaktır. AK Parti teşkilatımızla kucaklaşarak, Ereğli&[#]8217;nin kapısı, vitrini olan beldemizi, sosyal tesisler, eğitim kurumları, meslek edindirme ve sanat kursları, çocuk ve gençlik parkları, kreş ve gündüz bakım evi, ırmak projesiyle gezi alanları ve mesire yerleri ile daha yaşanabilir, bir Gülüç için başkanlığa adayım. Başta hava kirliliği olmak üzere her türlü kirlilikle mücadeleyi hedef alan; sosyal, şeffaf ve çevreci bir belediyecilik anlayışı ile beldeme hizmet etmeye talibim. Hep birlikte daha güzel bir Gülüç için. Durmak yok, çalışmaya devam diyorum&[#]8221; dedi.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı Hasan Polat da, Ahmet Uçar&[#]8217;a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Tanıtım toplantısında son olarak konuşan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, Gülüç dahil 4 seçim bölgesini de kazanacaklarını belirterek, &[#]8220;AK Parti&[#]8217;mizden Gülüç Belde Belediye Başkan aday adayı olan Sayın Ahmet Uçar abimize çıktığı bu yolda başarılar diliyor, Cenabı Hak hakkında hayırlısını nasip etmesini diliyorum. Gülüç&[#]8217;te 7 aday adayı başvurumuz oldu. Tabii, Gülüç bizim için önemli. Ereğli&[#]8217;nin ön yüzü, girişi, bizim için Gülüç, &[#]8216;Ereğli&[#]8217; demek. Ayrı bir düşüncemiz olamaz. Gülüç&[#]8217;te bugüne kadar hizmetlerini sürdüren tüm belediye başkanlarına, kurucu başkandan son başkanımız Aydın Güngör&[#]8217;e kadar, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gülüç, okullarıyla, eğitim alanındaki durumu düzeltmiş. Gülüç&[#]8217;e, Aydın Bey&[#]8217;le birlikte bir spor kompleksi projesi başlattık. 1-2 aya kadar temelini atacağız, buraya Gençlik Merkezi kuruyoruz. İçinde olimpik yüzme havuzu olan, gençlerimizin tüm spor aktivitelerini yapabileceği bir gençlik merkezi oluşturacağız, buda Gülüç&[#]8217;ümüze hayırlı ve uğurlu olsun. Köprülü Kavşağı da bir hafta, on gün içerisinde gidiş-geliş olarak trafiğe açacağız. Bu da halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Biz bütün beldelerimizi önemsiyoruz, ilçe merkezimiz dahil, şu an 3 beldemiz, bir de ilçe merkezimiz olmak üzere Allah&[#]8217;ın izniyle 4&[#]8217;ünü de alacağız. Gülüç ve diğer beldelerimizde de adaylık noktasında anket çalışmaları yapılacaktır, anketler bize yol göstericidir, halkın görüşünü yansıtmaktadır. Halkımız ne diyorsa, hep birlikte kırmadan, dökmeden, birlik ve beraberlik içerisinde Gülüç&[#]8217;e hizmet etme noktasında çıtayı en yükseğe taşıyacak adayın arkasında olacağız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi