HAYDİ TAKIMINA DESTEK OL

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, maddi sıkıntıları aşmak için başlattığı SMS kampanyası devam ediyor.

Yönetim kurulu tarafından, Kulübe gelir sağlamak amacıyla başlatılan kampanya ile kulübe kalıcı gelir sağlanması amaçlanıyor. Kampanyaya katılanlar aylık 5 TL karşılığında gönüllü Zonguldak Kömürspor üyesi de olacak.

DESTEK İÇİN MESAJ ATMANIZ YETERLİ

Kulübe destek sağlamak amacıyla başlatılan SMS kampanyasıyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Yönetim kurulumuz hedefine ulaşmak için her geçen gün var gücüyle çalışmalarını sürdürmektedir. Takdir edersiniz ki bu yolda tüm Zonguldak halkının desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Kulüp giderlerinin giderek artması nedeniyle başlattığımız ´´Gönüllü Taraftar Üyeliğine´´ tüm halkımızın ve taraftarlarımızın katılmasını bekliyoruz. SMS yoluyla zkömürspor yazıp 8071´e gönderdiğinizde, size gelen mesajı onaylamanız yeterli olacaktır. Bu kampanya ile kulübümüze yapacağınız aylık 5 TL bağış, bize hem moral kaynağı olacak hem de koyduğumuz hedefe ulaşmakta katkı sağlayacaktır. Hepinizin bu kampanyaya katılacağına inancım sonsuzdur.

Editör: Pusula Gazetesi