CHP´nin Çaycuma Belediye Başkan Adaylığı için işadamı Bülent Kantarcı´ya teklif götürüldüğü ve Kantarcı´nın kabul ettiği yönündeki haberler yalanlandı...

Pusula´nın sorularını değerlendiren Kantarcı; "Böyle bir tekliften haberim yok. Bana böyle bir teklifle gelen kimse olmadı" dedi.

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ise aday profili üzerinde konuştuklarını ancak isim üzerinde konuşmadıklarını söyledi.

İŞTE KANTARCI´NIN SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE YAPTIĞI AÇIKLAMA:

Dün akşamdan bu yana Belediye Başkan adayı olduğuma dair haberler dolaşmaya başladığını beni arayıp tebrik ve doğrulama isteyenler tarafından öğrendim. Genellikle seçim önceleri bu tarz konuşmalara daha önce de çok defa tanık olduk. Bu makama layık görülmekten ve ismimin geçmesinden hiçbir zaman şikayetçi olmadım. Bir taraftan da mevcut siyasi oluşumlardan uzak kaldım. Günü geldiğinde memleketim için bir görev üstlenmek gerekirse bundan kaçmayacağımı da her fırsatta dile getirdim. Bu görevin hangisi olduğu da önemli olmadı benim için. Her şeyden önce ve öncelikle mesleğimi iyi şekilde yapmaya çalıştım. Her yöneticiye de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Bu defa adaylık söylentileri, artık hiç olmayacağını umduğum sırada daha yoğun cereyan ediyor.

Bana yapılan bir teklif henüz yok. Ben de kendiliğimden hiçbir yere talip değilim. Hizmete talip olmanın koşulları oluşursa seçim sonucunun ne olacağını dikkate almaksızın ortaya çıkmaktan çekinmeyeceğimi duyurmak isterim.

Daha iyi bir Çaycuma için buradayız...

Selam ve sevgilerimle...

(Tek tek yanıt vermekte zorlandığım için bu açıklamayı yapmam gerekti.)

Editör: Pusula Gazetesi