AK Parti’den Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Ömer Çamur, dün Kozlu sahilindeki Moda Cafe’de destek toplantısı düzenledi. Toplantıya katılanlar arasında AK Parti’den Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Koca da yer aldı.

Kendisini destekleyen Kozlulularla bir araya gelen Aday Adayı Çamur, Kozlu halkına en iyi hizmeti vermek için şerefi üzerine yemin ettiğini belirterek, “Kozlu’yu çakallara bırakmayacağız” dedi.

Kozlu’da devam eden projelerin devamını getirmek için Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bektaş’ın yerine adaylığını koyduğunu ifade eden Çamur, konuşmasında, şunları söyledi:

“Ben, madenci ve ticaretle uğraşan 5 çocuklu bir babanın evladı olarak dünyaya geldim. 7 yaşından beri babamın işyerinde çalışarak, caddelerin tozunu yutarak bu hale geldim. Bunu kendi mücadelemle yaptım. Bazı insanlar karalama yoluna gidiyorlar, ama Ömer Çamur, bu hayatın her türlü sillesini yemiş ve bu hale gelmiş bir kardeşinizdir. Bizim arkamızda önce Allah, sonra sizin gibi dürüst insanlar var. Burada bir tane çakal yok. Allah bana sizin gibi insanları nasip etti ve bunun gururu da bana fazlasıyla yeter. 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı oldum. Devam eden bu süreçte sanki ‘piyasadan çekilecek, siyasetten çekilip aday adayı olmayacak’ gibi bir izlenim doğdu. Hayır, Ömer Çamur burada ve aday adayı... Nasip olursa, hayırlısıysa inşallah aday da olacak.

Ömer Çamur, neden bu göreve talip? Öncelikle 4,5 yıldır gördüğünüz gibi Kozlu’da bir şantiye havası var. Ben de bu şantiyede en çok emeği geçen kardeşlerinizden birisiyim. Şahlanan o projelerin devamı için Belediye Başkanımızın Zonguldak’a gitmesiyle biz de burada görev almak istedik. Çünkü bu projeleri en yakından tanıyan ve projelerin devamı için, her türlü finansal desteğini bilen bir kardeşiniz olarak ben de buraya aday oldum. Kişisel bir beklentisi olan namerttir. Hepiniz için, Kozlu için, dürüst, namuslu insanlar için buradayım. Ben Kozlu’ya bir şeyler vermek için geliyorum, almak için değil. Almak için gelenler de var ve bütün çakallarla bu işe niyetlenmişler. Herkes de biliyor ki, Ömer Çamur, bu 4,5 yılda Kozlu’ya her şeyini verdi. Onun için hepinizi bu süreçte Ömer Çamur’a destek çıkmaya davet ediyorum. Namusum üzerine yemin ederim ki, bir kuruşunuzu zayi etmeyecek, boşuna israf etmeyeceğim. Sonuna kadar da namuslu ve düzgün bir şekilde işimi yapacağıma yemin ediyorum. Bu 4,5 yıl içerisinde de bunu gördünüz. Hiçbir belediye meclisine bu zamana kadar böyle bir sevgi nasip olmadı. Bu bir tesadüf değil. Demek ki, biz bir şeyler yaptık, siz de buradasınız. Bana herkes, ‘Ömer, güzel bir işin var ve otur işinin başına’ diyorlar. Doğru, ama Kozlu’yu çakallara mı bırakalım? Benim yanımda hiçbir zaman sermaye grubu olmayacak. Sadece sizlere diyet ödeyeceğim. Sizlerin desteği çok önemli... Kapalı kapılar arkasında hesaplar yapılıyor. Ben içinizden gelen bir kardeşinizim. Onun için desteğinizi bize verirseniz, Kozlu’yu siz yönetmiş olursunuz. Ama kapalı kapıların ardında olan kişiler olursa, siz yönetmezsiniz. Siz yönetmek istiyorsanız, benim arkamda durun. Bu süreç çok hızlı işliyor ve gerekli olan yerlere mesajları vermemiz lazım. Bundan sonrada görev size düşüyor. ‘Ömer Çamur’un arkasında kimse yokmuş’ denmeyecek şekilde desteklerinizi istiyorum. Tüm komşularınızla görüşerek, ‘Kozlu’yu biz yönetmek istiyoruz. Onun için Ömer Çamur’u destekleyin’ diyerek, onların desteklerini alın. Ben bu zamana kadar yetkilerimi sonuna kadar kullandım ve belediye başkanı olursam, yine sizler için sonuna kadar kullanacağım.”

Editör: Pusula Gazetesi