Uzun süre Zonguldak´ta Emniyet Müdür yardımcısı olarak görev yapan ve sevilen bir isim olan Avni Cingirt tek çocuğu olan Aslıhan´ı kaybetti...

24 Ekim Perşembe günü, okuluna yetişmek için sabah saatlerinde karşıdan karşıya geçmek isterken bir kamyonetin kafasına çarpası sonucu ağır yaralı olarak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakultesi ‘ne kaldırılan aynı fakültenin 3. Sınıf öğrencisi Aslıhan Cingirt, 1 haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Aslıhan Cingirt (21), 24 Ekim sabahı derse yetişmek için, Isparta Modern Evler Mahallesi’de 2 yıldır çalışmaları devam eden ve 20 vatandaşımızın ölümüne neden olduğu söylenen yeni çevre yolunda bulunan kavşakta, karşıdan karşıya geçmek isterken orta refüjde bir kamyonetin çarpması sonucu kafasından aldığı darbeyle ağır yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aslıhan Cingirt (21), SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hemen ameliyata alındı. Beyin travması geçirdiği anlaşılan Aslıhan, Perşembe gününden beri Tıp Fakültesi Hastanesi Yaşam Destek Ünitesinde fişe bağlı olarak uyutuluyordu. Doktorların bütün uğraşlarına rağmen hayata döndürülemeyen ve yaşam fonksiyonlarının tamamını yitirerek beyin ölümü gerçekleşen Aslıhan Cingirt, hayata gözlerini yumdu.

Düzcenin Sesi gazetesi yayın koordinatörü Nevzat Cingirt’in de akrabası olan Aslıhan Cingirt, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Avni Cingirt’in tek çocuğuydu.

Isparta’dan bu sabaha karşı baba ocağı Akçakoca’ya getirilen Aslıhan’ın naşı, defin işlemlerinin ardından bugün ikindi namazını müteakip Akçakoca Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

Pusula Gazetesi olarak Aslıhan Cingirt´e Allah´tan rahmet, Avni Cingirt ve ailesine sabır diliyoruz...

Editör: Pusula Gazetesi