Yaralı yakınları, cipin sürücüsünün kimliği açıklanmayınca tepki gösterdi. Meğer alkollü sürücü, trafik polisiymiş.

Zonguldak&8217;ta görev yapan polis memuru T.E, üniformalı ve alkollü olarak kullandığı cip, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada, polis memuru T.E. ile birlikte 4 kişi yaralandı.
Kaza, önceki akşam saat 23.00 sıralarında Kapuz Caddesi&8217;nde meydana geldi. Zonguldak&8217;tan Kilimli istikametine giden T.E. yönetimindeki 06 JP 067 plakalı cip, iddiaya göre şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen 20 yaşındaki Batıkan Yoğurtçu´nun kullandığı 67 AE 995 plakalı otomobille çarpıştı. Cip takla atarken, bankete vuran otomobil hurdaya döndü. Kazada, cipin sürücüsü T.E ile yanında bulunan Yücel Durmuş ve otomobil içinde sıkışan sürücü Batıkan Yoğurtçu ile yanındaki arkadaşı Hakan Çelik yaralandı. Kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarılan Batıkan Yoğurtçu ve Hakan Çelik Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, T.E. ile Yücel Durmuş ise Zonguldak Devlet Hastanesi&8217;ne kaldırıldı.
Kazanın ardından cip sürücüsünün adı bir süre açıklanmadı. Daha sonra polis, cipi araçta bulunan Yücel Durmuş&8217;un kullandığını söyledi. Kazayı duyunca hastaneye gelen otomobil sürücüsü Batıkan Yoğurtçu&8217;nun babası Türk Enerji-Sen Zonguldak Şube Başkanı Selami Yoğurtçu, hastanede görevli polise, cipi kullanan kişinin adını sordu. Ancak cipi kimin kullandığını öğrenemedi. Sürücünün gizlenmesine tepki gösteren Selami Yoğurtçu, &8220;Cipi kim kullanıyor? diye soruyorum, söylemiyorlar. Sürücü yok ortada. Sonra duyuyorum ki, memurmuş. Sorumlu memur çıkacak ortaya. Burası Zonguldak&8221; dedi. Selami Yoğurtçu, daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
Selami Yoğurtçu&8217;nun polis ve savcılıktaki girişimleri sonucunda cipi kullanan kişinin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi&8217;nde görevli T.E. olduğu ortaya çıktı. T.E&8217;nin, bir arkadaşından gezmek için aldığı cipin direksiyonuna üniformalı olarak geçtiği ve alkol aldığı belirtildi. Kaza sırasında, cipte adı açıklanmayan bir kadın olduğu da öne sürüldü. Kazada hafif yaralanan T.E, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Hayati tehlikeleri bulunmayan diğer yaralıların tedavileri sürerken,
kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Pusula Gazetesi