Önce Çatalağzı Belde Başkanlığı&[#]8217;na giderek, partiye üye olan Akça&[#]8217;ya, burada Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu partinin rozetini taktı. Akça, ardından Kilimli İlçe Başkanlığı binasında, partililer ve yakınlarıyla birlikte aday adaylığını açıkladı.

Akça&[#]8217;nın aday adaylık açıklamasına, Cuma günü Çatalağzı Belediyesi Başkan Aday Adaylığı&[#]8217;nı açıklayacak olan Dr. Abdullah Sapmaz da gelerek, destek verdi.

DEMİRCİOĞLU: &[#]8220;KİMSEYİ KIRMADAN, DAĞITMADAN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ&[#]8221;

Çatalağzı&[#]8217;nda yapılan toplantıda konuşan AK Parti Belde Başkanı Demircioğlu, &[#]8220;Partimiz, dünyanın en büyük sivil toplum teşekkülü haline gelmiş büyük bir yapıdır. İçinde birçok rengi barındıran, toplumun bütün kesimlerini insanlarının bulunduğu, Türk milletinin içinde bulunduğu siyasi bir harekettir. Bugüne kadarki süreçte çalışmalarımız halkın takdirindedir. Bundan dolayı Türkiye genelinde yüzde 51 oy oranında istikrarlı bir Türkiye, güvenli bir Türkiye olarak yolumuza devam diyoruz. Bundan sonra önümüzdeki hedefimiz 2014 belediye başkanlığı seçimleri, partimizin genel hedefi 2023 genel seçimlerinde AK Parti hükümetiyle istikrarlı bir şekilde devam ederiz. Aday adayımız Vedat Vecdi Akça&[#]8217;ya çıktığı bu yolda kendisine hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah sonuçta AK Parti&[#]8217;nin kazanmasını temenni ediyoruz. AK Parti olarak biz bir aileyiz. Süreç uzun, ağır bir süreç, kimseyi kırmadan, dağıtmadan birlik beraberlik içinde hareket edeceğiz. Kim aday olursa hep birlikte hareket edeceğiz&[#]8221; dedi.

Konuşmanın ardından Akça, üye formunu doldururken, Başkan Demircioğlu da partinin rozetini taktı.

Akça ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığı&[#]8217;na geçti. Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Çok güzel bir gün, iki belediye başkan aday adayımız karşı karşıya, demokratikliği simgeliyor. DDY Lojistik Müdürü Vedat Vecdi Akça aramızda, kendisine şahsım ve teşkilatım adına başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

AKÇA: &[#]8220;ÇATALAĞZI&[#]8217;NI ÇOK SEVİYORUM, ÇOK ÖNEMLİ PROJELER HAZIRLADIM&[#]8221;

AK Parti Çatalağzı Belediyesi Başkan Aday Adayı Akça, 30 yıldır Çatalağzı&[#]8217;nda yaşadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

&[#]8220;Akça Ailesi olarak, DDY&[#]8217;de, sağlıkta, sporda çok hizmetler vermiştir. Ben Çatalağzı Belediyesi Başkanlığı&[#]8217;na aday adayı oluyorum. Önce Çatalağzı insanını ve teşkilatını kucaklayacağım. Diğer aday adaylığını açıklayacak Dr. Abdullah Sapmaz da yanımızda, yüreğine sağlık, çok cesur davrandı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizim amacımız partiyi daha da büyütmek olacak. Sevgi, saygı içinde ve birlik beraberlik içinde davranacağız. Bu duygu düşünce ve iyi niyetle yola çıkıyorum. Ben 52 yaşındayım. 35 yıldan beri devlet ve aile terbiyesi almış bir insanım. Bu işin mutfağından geliyorum. Türkiye&[#]8217;nin birçok ilinde devlette görev yaptım. Bu işi bilmesem, 30 yıldır ailemle birlikte Çatalağzı&[#]8217;nda yaşamasam bu yola çıkmazdım. Geçmişten beri bütün insanları tanıyorum. Onlar beni sever, ben de onları severim. Çatalağzı&[#]8217;nı çok seviyorum, çok önemli projeler hazırladım, ciddi projelerim var. Bunların zamanı gelince hepsini açıklayacağım. Bu projeleri gerçekleştirebilecek ufkum ve birikimlerim mevcuttur. 29 Ekim&[#]8217;de Ankara ve İstanbul arasını 3 saate düşürecek Marmaray&[#]8217;ın açılışı yapılacak. Bu çok önemli, bunlar düne kadar hayaldi, ama ben Ulaştırma Bakanlığı&[#]8217;nın bir mensubu olarak benim için hayal değildi. Çatalağzı&[#]8217;nda da o hayallerimi gerçekleştireceğim. Bu konuda kendime, teşkilatıma ve halkıma güveniyorum. &[#]8216;Ben değil, biz&[#]8217; olarak bu güzellikleri paylaşacağız. Benim Çatalağzı&[#]8217;na vefa borcum var. Eşimin, babamın, annemin benim yanımda bulunması çok önemlidir. Partimi büyütmek için yola çıkıyorum, Çatalağzı&[#]8217;na hizmet etmek için yola çıkıyorum. Şu anki Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Diğer aday adaylığını açıklayacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi