Merkez Grubu&[#]8217;nda Acılık Esnafspor ile İhsanspor arasında oynanan karşılaşmada hakem Eren Ferhat Çelik&[#]8217;in vermiş olduğu kararlara İhsaniyespor cephesi sert tepki gösterdi.

Karşılaşmanın son dakikasına kadar İhsaniyspor&[#]8217;un üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmada, 90&[#]8217;da penaltı ardından uzatma dakikalarından bulduğu golle Acılık Esnafspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmıştı. Uzatma dakikalarında Acılık Esnafspor&[#]8217;un bulduğu golün ardından karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı.

İhsaniyespor Genel Kaptanı Yiğit Atalar, maçı yöneten Eren Ferhat Çelik&[#]8217;in daha önce Acılık Esnafspor&[#]8217;da futbol oynadığını son dakikaya kadar üstün getirdikleri maçı rakibe hediye ettiğine değindi.

SADECE FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ

İhsaniyespor Genel Kaptanı Yiğit Atalar yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, &[#]8220;Bu sezon öncelikle sporcu arkadaşlarımıza; galip veya mağlup olmanın önemli olmadığını önemli olanın centilmenlik, kardeşlik duygusu altında maçı rakip takım arkadaşlarımızla tokalaşıp sahanın bu şekilde terk edilmesi gerektiğini, hiç bir şekilde ne hakem ne taraftarlar ne de rakip futbolcu arkadaşlarla bir münakaşa içerisine girilmeden sahada sadece futbolumuzu oynayıp işimizin sahadan ibaret olduğunu belirttik.. Fakat artık hem yönetim kurulumuzun hem sporcu arkadaşlarımızın sabrını mı sınamak istiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum..

FUTBOL KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİZ

Bu hafta Fener Sahasında oynadığımız maçta hiç bir şekilde futbola yakışmayacak olaylar gerçekleşti bunun için öncelikle Futbol kamuoyundan özür diliyoruz fakat hakem komitesi üyelerine buradan sesleniyorum lütfen maçlarımıza tayin edilen hakemleri biraz daha ince eleyip sık dokuyarak gerçekleştirsinler.. Bu sezon ne hikmettir anlam veremiyorum İhsaniyespor katlediliyor hakemler tarafından. Lig maratonu başlayalı henüz dört hafta oldu, bu oynanan maçlarımızı da 11 kişi tamamlayamadık..

ACILIK ESNAFSPOR&[#]8217;UN FORMASINI GİYİNDİ

Son olarak bu hafta oynadığımız Acılık Esnafspor maçının hakemi Eren Ferhat Çelik adlı hakem arkadaşımız yoktan yere bir penaltı ve son saniye de yarattığı bi gol ile 5 dakikada galibiyeti hediye etti rakip takıma.. Ve bu bahsettiğimiz hakem arkadaşımızın daha önce Acılık Esnafspor da futbol oynadığını araştırdık bulduk.. Bizim Zonguldak merkez takımı olmadığımız Kozlu´nun takımı olduğumuz için neden üvey evlat muamelesi görüyoruz bunu anlamış değiliz..

Zonguldak İl Hakem Kurulu, hakem atamalarında daha dikkatli olmalı sadece emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. &[#]8220; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi