Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı ve Ak Parti Merkez İlçe teşkilatı Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir´e yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, seçimi teşkilatıyla uyum içerisinde çalışarak kazandığını ve tek başına bir insana hiçbir yer yapamayacağını söyledi.


´Güven her kapıyı açar´


Belediye başkanlarının hangi partiden olursa olsun ayrım yapmadan tarafsızca hizmet etmesi gerektiğini vurgulayan Özdemir; "Özelleştirmeler gündeme geldiğinden bu yana eskiden gelen gelirler şuanda mevcut değil. Örneğin Bedaş özelleştirildikten sonra bunların ödemeleri belediyeye yük oldu. Eskiden bunlar dan 30-40 lira para gelirken şimdi tam tersi biz ödüyoruz. Ona göre şimdiden hesabımızı yapıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Biz bu seçimi teşkilat halinde çalışarak kazandık. Biz bu işte inanarak birlikte hareket eder ve aramızdaki köprünün sağlamlığını korursak daha da başarılı olacağız. Elbette siyasi kimlik çok önemli ama hizmete seçilen belediye başkanı parti ayrımı yapmamalıdır. Bizleri bir yere taşıyan teşkilatımızla ayrım kayrım yapmadan en iyi hizmeti yapacağız. Tek başına bir insan hiçbir şey yapamaz. Bu işin Zonguldak, Çaycuma ve Kilimlilisi yok. Hep birlikte hareket etmek gerek. Güven her kapıyı açar" dedi.


´Nerede köprü yıkılmış ise


orada seçim kaybedilmiştir´


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı ise, Belediye Başkanı Seçkin Özdemir´e başarılar dileyerek, her zaman destekçileri olacaklarını söyledi.


Belediye başkanlarının makama oturduklarında tarafsız olmaları gerektiğini belirten Kazancı; "Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. 29 Mart yerel yönetimlerimizde 5 yılı doldurmayı amaçladığımız zorlu seçimler geçirdik. Kilimli, belediye Başkanı olarak doktorumuz Seçkin Özdemir´i seçti. Kilimli´de yoğun bir çalışma ile seçimleri Ak Parti´ye kazandırdılar. Bizde kendilerinin azmi ve başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonra yapacağı çalışmalarda yanındayız. İnşallah bu süreç bundan önce nasıl el ele geçmiş ise bundan sonrada öyle geçecek. Çünkü teşkilatlar yerel yönetimlerde köprü vazifesi görüyor. Nerede köprü vaziyeti gören teşkilat yıkılmış ise orada seçim kaybedilmiştir. Belediye başkanları makamlarında tarafsızlardır. Köprü vazifesi gören teşkilatlar her zaman seçimi kazanan başkanların yanındadır. Bizde başkanımızın yanındayız ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi