Hava koşullarının iyi olması durumunda hastanenin beklenen süreden daha az bir zamanda tamamlanacağını belirten Başkan Özmekik, hastanenin yapılması için büyük çaba sarf eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni Devrek Devlet Hastanesi&[#]8217;nin toplam arka polikliniklerle beraber arka kısmında 5,5 kattan oluşan, ön kısmında klinikleri üç buçuk kattan oluşan toplam 22 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu belirten Özmekik, &[#]8220;Devrek&[#]8217;e ve halkımıza güzel bir hastane kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz&[#]8221; dedi.

Özmekik, şunları söyledi:

&[#]8220;İlçemizin özlemle beklediği yeni hastanemizin inşaatının tamamlanmasında sonlara yaklaşıldı. Kısa bir süre içinde bitirilecek. Hastanemizde toplam 50 oda bulunuyor. Odaların her şeyi içerisinde olacak ve ayrıca odalar iki kalacak şekilde düzenlenecek. Son derece modern Devrek&[#]8217;e yakışır bir hastaneye kavuşmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız. Hastanemiz hizmete girdiğinde çevre ilçelerden de vatandaşlarımıza hizmet verecek.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi