KOZLU GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, 4. hafta mücadelesinde konuk edeceği Çayırovaspor maçı hazırlıklarına moralli şekilde başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü Kilimli Belediyespor’u yenerek çıkışını sürdüren Zonguldak ekibi gözünü zirveye dikti. Yeşil-Beyazlılar bir günlük istirahatın ardından çalışmalara Teknik Direktör Bülent Öztürk yönetiminde kendi tesislerinde başladı.

RIDVAN’IN YERİNE ALTERNATİF ARANIYOR

Kilimli Belediyespor’la oynanan karşılaşmada sakatlanarak sezonun ilk yarısını kapatan Rıdvan Okuş’un yerine Kozlu ekibi takviye yapmaya hazırlanıyor.

Bülent Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Rıdvan’ın kolunda 2 kırık ve bağ kopması oluştu. Oyuncu İstanbul’a ameliyat olmaya gitti. 2 ay aramızda olamayacak. Tabi saha içinde onun yerini dolduracak arkadaşlarımız var. Zaten kadromuz şuan yeterli. Devre arasına kadar bu kadro ile gitmeyi düşünüyoruz. Belki sürpriz bir gelişme olursa Rıdvan’ın sakatlanmasıyla oluşan boşluğu stoper alarak doldurabiliriz”

GÖKHAN’IN CEZASI TAMAMLANDI

Geçtiğimiz sezondan cezası tamamlanan Gökhan Dereli’nin Çarırovaspor maçı kadrosunda yer alacağına değinen Öztürk, “Gökhan Dereli’nin geçtiğimiz yıldan kalan 3 maç cezası vardı. Kendisi sezon başından beri birilikte bizimle. İnanıyorum o da bu maçta görev alabilecek düzeye gelecek. Zaten kendisi hazır. Gerekli olduğundan ona da görev vereceğiz. Özellikle hücum bölgesinde çoğalmamıza etken olabilecek bir oyuncu. Gökhan’dan da faydalanacağız” dedi

TAKİP ETMEK DEĞİL TAKİP EDİLMEK İSTİYORUZ!

Kilimli Belediyespor maçının artık geride kaldığını belirten Öztürk, “Zonguldak Kömürspor’un arkasında ikinci sıraya yükseldik. Bu hafta sonunda Çayırovaspor ile oynayacağız. Bizim adımıza çok önem teşkil eden bir müsabaka olacak. Maçı kazanarak bayram arasına mutlu girmek ve camiaya çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Seriyi sürdürecek güçte bir takımız. Oyun olarak iyi işler yapıyoruz. Bir tek eksiğimiz hücumda çoğalamıyoruz. Bu nedenle sıkıntı yaşıyoruz. Çayırova karşısında bu esiklerimizi düzeltip 3 puan çıkarmayı düşünüyoruz. Zorlu maçın hazırlıklarına başladık. Maç konuşmalarına şimdiden başladık. Bizim için her maç artık final.Geriden takip eden değil de, lider olarak yolumuza devam etmek amacındayız. Bu uğurda ne gerekiyorsa yapacağız”

Editör: Pusula Gazetesi