KIRMIZI-LACİVERTLİLERDE LİDERLİK KEYFİ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Zonguldak Kömürspor fırtınası esmeye devam ediyor. Lige mütevazi kadrosuyla giren Kırmızı-Lacivertliler, ilk 3 hafta sonunda liderliğe yükseldi.

Fikstür dezavantajına rağmen rakiplerini üst üste deviren Kırmızı-Lacivertliler Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde son yıllarda sezonun en iyi girişlerinden birini yaptı.

İnegöl Gençlergücü deplasmanından sezona 1-0’lık galibiyetle başlayan ardından sahasında seyircisiz maçta Kartepe Suadiye’yi 2-1 skorla geçen ekibimiz, geçtiğimiz Pazar günü Körfez Belediye Hereke Yıldızspor’u net skorla devirdi.

Her geçen hafta yükselen performansıyla grubun favorisi olduğunu gösteren Zonguldak ekibinde tek hedef bu sezon profesyonel lige adım atmak. Süleyman Caner Başkanlığında ki yönetim kurulu çabasıyla takımın her zaman yanında.

KÖPRÜNÜN ALTINDAN SULAR GEÇER

Körfez Belediye Hereke Yıldızspor’u 2-0 skorla yendikleri karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Cahit Terzi, “Deplasmanda oynamamıza rağmen oyunun bütün kısmında hakimiyet bizdeydi. İlk iki maçımızda tek farklı skorlarla galip gelmiştik, Kocaeli deplasmanında net skorla kazanmasını bildik. Takım olarak her geçen gün daha iyi yolda gidiyoruz.

Takımımızın gücü biliyoruz, ligde neler yapabileceğimizi farkındayız.

Geçen sezondan kalan cezamız nedeniyle seyircisiz oynamanın yanı sıra olumsuz gibi görünen fikstürü avantaja dönüştürmek için çok çalışıyoruz. Başarılı yolda olduğumuz biliyoruz ancak 10 haftalık süreç ligin rengini belli edecek. Ligin daha başı ve bu köprünün altından çok sular geçer. İyi yoldayız” dedi.

METİN – MERT GÖZ DOLDURDU

Zonguldak Kömürspor’da Metin Kurt ve Mert Caymaz, ilk resmi sınavında takımlarının orta sahada yükünü çekti. Kırmızı-Lacivertlilerde, Pazar günü Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ile oynanan karşılaşmada Metin Kurt ve Mert Caymaz ilk kez forma giyindi.

Cezası nedeniyle ilk 2 maçta yer almayan Metin Kurt, Zonguldak Kömürspor’la çıktığı ilk resmi maçta gole imza attı. Metin Kurt, Kocaeli deplasmanından takımın ilk yarıda kazandığı penaltıyı gole çevirdi. Metin Kurt oyunun son bölümünde yerini Durmuş Arda’ya bıraktı.

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferlerinden Mert Caymaz, Körfez Belediye deplasmanından ilk 11’de sahaya çıkarken 90 dakika süre aldı. İki oyuncunun performansı Teknik Direktör Cahit Terzi’yi fazlasıyla memnun etti.

Editör: Pusula Gazetesi