Fener sahasında 4. provayı gerçekleştiren okul öğrencileri ve öğretmenleri çalışmaların yapıldığı Fener Sahası&[#]8217;na Belediye otobüsleriyle getirildi. 576 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen provalarda öğrenciler gösteriler için hazırlıklarını sürdürdü.


Çarşamba ve Cuma günü yine Fener sahasında çalışmalarını sürdürecek olan 20 okul&[#]8217;un 288 kız, 288 erkek öğrencisi Pazartesi ve Salı günü ise Kemal Köksal Şehir Stadyumunda çalışmalara devam edeceği öğrenildi.


23 Nisan gününe kadar haftada 2 gün olmak üzere yapılacak olan çalışmaların hava şartlarının elverişli olması halinde 7 provayla tamamlanması düşünülüyor. Gösteriler arasında sportif faaliyetlerin yanı sıra şemsiye ile yapılan dönel figürlerde sunulacak.


Tören Komutanı Mehmet Kaan Ürer koordinatörlüğünde yapılan provalarda öğrenciler çeşitli gösteriler sergilediler, bayram gününe kadar 7 prova yapmayı düşündüklerini söyleyen Ürer, &[#]8220;4. provamızı gerçekleştirdik. Çarşamba ve Cuma günü Fener Sahasında yapacağımız provaların ardından Şehir Stadı&[#]8217;nda Pazartesi ve Salı günü iki prova daha yaparak hava şartlarının iyi olması halinde ek provayla 23 Nisan provalarını tamamlamayı düşünüyoruz&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi