Çaycuma´nın Filyos Vadi Projesi&[#]8217;yle önünün açılacağını anlatan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Ülkemiz ve memleketimiz bizden çok şey bekliyor. Bu tarihi görevin bilinci içerisindeyiz. Seçim sürecinde seçim kampanyalarını halkımızla güzel ilişkilerimizi birleştirerek sürdürdük. Özelikle halkımızın Filyos Vadi Projesi&[#]8217;yle ilgili beklentileri var. Bir takım gecikmelerde olsa belli bir noktaya gelmesi bölgemiz adına sevindirici bir olay. Filyos Vadisi&[#]8217;yle ilgili son gelinen noktayı Belediye olarak halkımıza anlattık. Yapılan çalışmalara inandılar. Bize güvendiler. Bu dönemde de siyasi desteği arkamızda görmek istiyoruz. Filyos Vadi Projesi üzerinde bulunan birçok Belde Belediyesi´ni parti olarak aldık. Bunun onurunu yaşıyoruz.


Çaycuma´da oy oranı büyük oranda arttı. Bu dönem çok farklı bir dönemdir. Belediyemizin yapacağı yatırımlarla beraber Çaycuma´yı büyüterek geliştireceğiz. Bölgemizin önü Filyos Vadisi&[#]8217;ne kazma vurulmasıyla açılacaktır. Ülkemiz, memleketimiz bizden çok şey bekliyor. Bu tarihi görevin bilinci içerisindeyiz" dedi.


Filyos Vadi Projesi&[#]8217;nde önemli yol alındığını belirten Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise konuşmasında şunları söyledi:


"Başbakanımız Zonguldak´a geldiğinde Filyos Vadisi&[#]8217;nden bahsetti. Bu bölgenin ne kadarı önemli olduğunun farkındadır. Başbakanlığa bağlı yatırım ajansının bu konuyu takip ettiğini söyledi.


En alt kademesinden en üst kademesine kadar Filyos Projesi&[#]8217;nin ne kadar önemli olduğunu biliyorlar. Geçmişte sadece istimlaklar yapılmış havaalanı gibi sadece siyasi rant uğruna bir takım girişimlerde bulunmuşlar. Vatandaşlarımız şunu iyi bilsinler, bu projeye Başbakanımız sahip çıkıyor"

Editör: Pusula Gazetesi