Fatih Koleji&[#]8217;nde öğrencinin ve velinin ilgisini, dikkatini İngilizceye çekmek; velilerin, çocuklarının dersleri, sınıf içi halleri hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamak amacıyla &[#]8220;English Open Class (Velilere Açık İngilizce Ders)&[#]8221; uygulaması gerçekleştiriliyor. Veliler öğrencisinin İngilizce ders saatinde okula gelerek derslere katılabiliyorlar. Uygulama ile veliler, yıllar sonra ders dinlemek amacıyla sıralara oturarak öğrencilik yıllarına dönmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Öğrencileri ile ders dinleyip etkinliklere katılan veliler sıra dışı bir ders tecrübesini paylaştılar.

İngilizce Bölüm Başkanı Abdulaziz İsmailov, &[#]8220;Sıra dışı bir uygulama ile velilerimizin dikkatini İngilizceye çekmek istedik. Bunu da velilerin ilgi ve heyecanın görünce başardığımızı fark ediyoruz. Öğrencilerimizin dil becerilerini üst seviyeye çıkarma adına yıl içerisinde birçok orijinal uygulama yapıyoruz, bu da onlarda biri. Velilerimizi katılımlarından dolayı tebrik ediyorum&[#]8221; dedi.

Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy ise, &[#]8220;İngilizce branşında okul olarak her yıl yeni açılımlar gerçekleştiriyoruz. Anasınıfında devam eden Bilingual (çift dilli eğitim) sistemimiz, 5 ve 6&[#]8217;ncı sınıflarda haftalık 15 saati bulan Yoğunlaştırılmış Dil Eğitim Sistemi&[#]8217;yle devam ediyor. Ayrıca öğrencilerimiz her sınıf seviyesinde native speaker öğretmenlerimizle tam bir pratik ortamı yakalıyor&[#]8221; diye konuştu

Müdür Sarısoy, &[#]8220;Bu etkinlikle amacımız velilerimizin çocuklarının sınıf ortamındaki heyecanlarını paylaşmaları ve eğlenceli dil öğrenme ortamlarını bizzat yaşamalarıydı&[#]8221; diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: Pusula Gazetesi