Samsun, Çorum, Amasya, Çankırı, Sinop, Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinin bağlı olacağı Karadeniz Bölge Müdürlüğü&[#]8217;nün başına Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Üyesi Zonguldaklı gazeteci Erhan Altıparmak atandı.

Karadeniz Bölge Müdür Erhan Altıparmak, yerel yayınlarla yaptığı anlaşmalar sayesinde yayınların aynı gün Ajans Press Genel Merkezi&[#]8217;ne ulaşmasını ve ulusal gazeteler ile birlikte okunarak iş dünyasına servis edilmesini sağlıyor. Böylelikle Karadeniz yerel yayınlarının, ulusal platforma taşındığını belirten Altıparmak, bu çalışmanın bölge yerellerinin reklam gelirlerine de etki edeceğinin altını çizdi.

Altıparmak, &[#]8220;Yayınların yanı sıra, bölgede birçok kamu ve özel sektörden lider şirketler, şimdiden Ajans Press abonesi oldu. Türkiye genelinde 3 bin yazılı basın takip edildiği için, bu kurumlar, Edirne&[#]8217;den Ardahan&[#]8217;a herhangi bir yayında kendileri ile ilgili bir haber çıktığı anda aynı gün haberdar olabiliyorlar. Ajans Press abonelerimiz aynı hızda TV, internet ve sosyal medya takibi de yaptırabiliyorlar&[#]8221; dedi
Editör: Pusula Gazetesi