3. lig terfi maçlarının ilk raundunda umduğunu bulamayarak İstanbul´da rakibi Ereğli Belediyespor´a elenen Zonguldakspor, dün otobüsle Antalya Side kampına gitti.


3. lig iddiasını sürdüren Ereğli Belediyespor 14-15 Nisan tarihleri arasında karşısına çıkacağı rakiplerini eleyip 3. lige çıkarsa, Zonguldakspor´un şansı kalmayacak ve kampı terk edip Zonguldak´a dönecek.


Ereğli Belediyespor takımı bu finallerde elendiği takdirde 3. lig hayallerine yeniden ulaşabilmek için tıpkı Zonguldakspor ve Alaplı Belediyespor gibi Mayıs ayındaki maçları bekleyecek.


MORALLER BOZUK


Moral bozukluğu içindeki Zonguldakspor´da ağızları bıçak açmazken, Antalya kampına gitmenin şart olduğu ve Ereğli´nin elenmesi durumunda Mayıs ayındaki finaller için takımın hazır olmak zorunda olduğu bildirildi.


Antalya Side´de Zonguldak´lı işadamı Zeki Demirci´nin sahip olduğu otelde kalacak olan ve burada hazırlıklarını sürdürecek olan Zonguldakspor´un gözü kulağı Ereğli´nin oynayacağı maçlarda olacak.


YALÇIN: &[#]8216;İDDİALIYIZ&[#]8217;


Ereğli Belediyespor, karşısına çıkacağı diğer güçlü rakiplerini de elediği takdirde Ankara´da 3. lig vizesini alacak ve Zonguldakspor ile Alaplı´nın da Mayıs ayında katılacağı 2. etap eleme hakkını yok edecek. Ereğli Belediyespor Teknik Patronu İsmail Yalçın yaptığı açıklamada, karşılarına kim çıkarsa çıksın mutlaka başarılı olacaklarını iddia etti.

Editör: Pusula Gazetesi